Scootmobiel Coevorden

Wordt u minder mobiel? Neem een scootmobiel

MobiVit heeft een uiteenlopend assortiment met zowel nieuwe als occasion modellen en wij komen in overleg met u met onze mobiele showroom naar u in Coevorden toe. Als de tijd is aangebroken of bijna gaat aanbreken dat u langzaam minder mobiel wordt, dan is een scootmobiel de ideale oplossing. U kunt lekker in de omgeving toeren en gemakkelijk boodschappen doen.

27 artikelen  

Uiteenlopend assortiment

Om in de behoefte van elke klant te voorzien hebben wij een ruim assortiment met uiteenlopende modellen. Wilt u uw scootmobiel mee kunnen nemen in de kofferbak, wilt u dat hij extra stabiel is, wilt u er één met 3 of 4 wielen, wilt u een scootmobiel in een leuk kleurtje, wilt u een tweepersoonsscootmobiel? MobiVit heeft het allemaal in het assortiment en is geschikt voor (bijna) elk budget. Of u nu opzoek bent naar een splinternieuwe scootmobiel van een topfabrikant of een occasion.
Soms is het moeilijk in kaart te brengen naar wat voor een soort scootmobiel u precies opzoek bent. Samen met u proberen wij te achterhalen waarom u een scootmobiel wilt. Vanuit hier kunnen wij u goed helpen en adviseren. Samen kunnen wij voor u in Coervorden de geschikte scootmobiel vinden.

Een scootmobiel:

  • Brengt u veilig van A naar B
  • Helpt u langer onafhankelijk te zijn
  • Is makkelijk te bedienen

Service

MobiVit is niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van scootmobielen, maar wij hebben ook verschillende diensten. Het is belangrijk dat u met een veilig gevoel op een scootmobiel kan rijden. Om continu een veilig gevoel op de scootmobiel te hebben is het verstandig dat u eens in de zoveel tijd uw scootmobiel laat controleren op onderhoud, dit voorkomt mankementen. Mocht u op elk moment van de dag geholpen willen worden met pech, dan kunt u ook pechhulp bij ons afnemen.

Kijk ook eens bij onze sta op stoelen& hoog-laag bedden