neem contact met ons op  0591 381 651  Scootmobiel Coevorden 

Wordt u minder mobiel? Neem een scootmobiel 

MobiVit heeft een uiteenlopend assortiment met zowel nieuwe als occasion modellen en wij komen in overleg met u met onze mobiele showroom naar u in Coevorden toe.  Als de tijd is aangebroken of bijna gaat aanbreken dat u langzaam minder mobiel wordt, dan is een scootmobiel de ideale oplossing. U kunt lekker in de omgeving toeren en gemakkelijk boodschappen doen.    

Uiteenlopend assortiment 

Om in de behoefte van elke klant te voorzien hebben wij een ruim assortiment met uiteenlopende modellen. Wilt u uw scootmobiel mee kunnen nemen in de kofferbak, wilt u dat hij extra stabiel is, wilt u er één met 3 of 4 wielen, wilt u een scootmobiel in een leuk kleurtje, wilt u een tweepersoonsscootmobiel? MobiVit heeft het allemaal in het assortiment en is geschikt voor (bijna) elk budget. Of u nu opzoek bent naar een splinternieuwe scootmobiel van een topfabrikant of een occasion. 
Soms is het moeilijk in kaart te brengen naar wat voor een soort scootmobiel u precies opzoek bent. Samen met u proberen wij te achterhalen waarom u een scootmobiel wilt. Vanuit hier kunnen wij u goed helpen en adviseren. Samen kunnen wij  voor u in Coervorden de geschikte scootmobiel vinden.  

Coevorden ScootmobielCoevorden ScootmobielScootmobiel Coevorden

Een scootmobiel: 

Service 

MobiVit is niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van scootmobielen, maar wij hebben ook verschillende diensten. Het is belangrijk dat u met een veilig gevoel op een scootmobiel kan rijden. Om continu een veilig gevoel op de scootmobiel te hebben is het verstandig dat u eens in de zoveel tijd uw scootmobiel laat controleren op onderhoud, dit voorkomt mankementen. Mocht u op elk moment van de dag geholpen willen worden met pech, dan kunt u ook pechhulp bij ons afnemen.  

Kijk ook eens bij onze sta op stoelen & hoog-laag bedden

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit