Scootmobiel Beilen

Beilen koopt zijn scootmobiel bij MobiVit

Op zoek naar een scootmobiel? Dankzij ons grote assortiment met uiteenlopende modellen zowel nieuw als gebruikt zijn wij de scootmobielspecialist van Beilen. U kunt bij ons scootmobielen huren en kopen. Service vinden wij erg belangrijk, daarom staan wij 24 uur en 7 dagen per week voor u klaar.

27 artikelen  

Gebruikte en nieuwe scootmobielen

MobiVit staat voor kwaliteit en heeft daarom alleen scootmobielen van hoge kwaliteit in het assortiment. Iedereen heeft andere wensen en behoeften. Dankzij ons ruime assortiment aan verschillende scootmobielen zit er altijd wel een model voor u in Beilen tussen. Vind u het belangrijk om snel te rijden? Wilt u een hoge actieradius? Wilt u hem kunnen opvouwen zodat de scootmobiel makkelijk in uw kofferbak past? Voor al deze modellen bent u bij MobiVit aan het juiste adres. Ook hebben wij een ruim assortiment aan gebruikte scootmobielen. Onze gebruikte scootmobielen worden grondig gecontroleerd in onze eigen werkplaats door gekwalificeerd personeel. Op alle modellen krijgt u bij ons garantie.

Onze mobiele showroom komt bij u thuis

In overleg met u komen we bij u thuis in Beilen met onze schitterende mobiele showroom. We nemen scootmobielen mee die aansluiten op uw wensen. U krijgt duidelijke instructies van ons deskundige personeel over de werking van de scootmobiel en u kunt in alle rust een testrit maken in uw eigen omgeving.

MobiVit levert de best denkbare service

Als u na de aanschaf van een scootmobiel nog vragen heeft, bel dan gerust wij zullen doeltreffend handelen. Bij MobiVit in Beilen heeft u ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract en pechhulp af te sluiten. Wilt u niet gelijk een scootmobiel kopen? U kunt bij ons ook scootmobielen huren.

Behalve scootmobielen heeft MobiVit een ruim assortiment aan sta op stoelen en hoog-laag bedden. Bij MobiVit krijgt u altijd gratis advies op maat. Elke klant is belangrijk voor ons, daarom hebben wij producten voor elk budget. Maak nu een afspraak en de mobiele showroom komt naar u toe.