Scootmobiel Assen

MobiVit is de scootmobielspecialist van Assen

Woont u in Assen en bent u opzoek naar een scootmobiel? Zoek dan niet verder. Wij hebben een groot assortiment aan scootmobielen en komen vrijblijvend bij u thuis met onze mobiele showroom. MobiVit levert gratis de producten en u krijgt de mogelijkheid om de scootmobiel vrijblijvend bij uw eigen huis uit te proberen.

27 artikelen  

Scootmobielen van topfabrikanten versus occasion modellen

MobiVit heeft een groot assortiment aan scootmobielen. Er zijn altijd minimaal 120 scootmobielen op voorraad van verschillende fabrikanten. Bent u opzoek naar een scootmobiel van een topfabrikant? Wij hebben onder andere scootmobielen van de topfabrikanten Drive en Vermeiren. Besteed u liever minder geld uit aan een scootmobiel? Wij hebben diverse tweedehands scootmobielen. Zoekt u een bepaald model? Vraag het ons gerust. Wij zullen kijken of we hem voor u kunnen bestellen.

Uiteenlopende modellen

MobiVit staat voor kwaliteit en service, met als doel om elke klant tevreden te krijgen en te houden. Elk individu heeft weer zijn eigen wens, daarom hebben we verschillende soorten modellen: scootmobielen met 3 wielen, modellen met 4 wielen, scootmobielen met een hoge actieradius en modellen die makkelijk opvouwbaar zijn. Een scootmobiel is ideaal om in Assen even snel de dagelijkse boodschappen te doen of om erop uit te gaan.

U kiest voor de aanschaf van een scootmobiel in Assen voor MobiVit, omdat:

  • U krijgt vrijblijvend een demonstratie aan huis
  • De scootmobiel wordt gratis thuis geleverd
  • MobiVit heeft alleen scootmobielen van hoge kwaliteit
  • Haal- & brengservice
  • Ook na de aanschaf staan wij altijd voor u klaar

MobiVit heeft behalve scootmobielen ook een groot assortiment aan sta op stoelen en hoog-laag bedden. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken heeft MobiVit ook verschillende service & diensten. U kunt bij ons vanuit Assen een onderhoudscontract afsluiten en ook voor pechhulp met de scootmobiel kunt u bij ons terecht.