Foto van Drempelhulp
Foto van Drempelhulp
Foto van Drempelhulp
Foto van Drempelhulp
Foto van Drempelhulp
Foto van Drempelhulp

Drempelhulp

Drempelhulp rechte zijvlakken

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Drempelhulp . Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Rubber drempelhulpen

  Wilt u een rubber drempelhulp kopen, dan komt u erachter dat drempelhulpen er in diverse uitvoeringen zijn. Zo zijn er rubber drempelhulpen met rechte zijden, rubber drempelhulpen met schuine zijden, budgetdrempelhulpen van rubber en ook een rubber drempelhulp op maat is mogelijk.

  Daar waar een rubber drempelhulp met rechte zijden geschikt is voor bijna elk hulpmiddel als een rollator, trippelstoel of rolstoel, daar is een budget drempelhulp van rubber bijvoorbeeld meer geschikt voor een scootmobiel of elektrische rolstoel. Het is daarom goed om, voordat u een rubberen drempelhulp gaat kopen, eerst te kijken welk type rubber drempelhulp het beste geschikt is voor u.

  Gegevens:

  Rechte zijvlakken

  Drempelhulpen met rechte zijvlakken worden vaak gebruikt om binnenshuis kleine hoogteverschillen te overbruggen. De gebruiker zal vaak recht voor de drempelhulp staan wanneer hij deze wil berijden of oplopen.. We hebben daarom bij dit type drempelhulp gekozen voor rechte zijvlakken.

  Geeft u toch de voorkeur aan een drempelhulp met schuine zijvlakken? Onze luxe drempelhulp heeft schuine zijkanten en is leverbaar in de hoogtematen variërend van 1,5 tot 2,5 cm.

  Vele hoogtematen en breedtematen beschikbaar

  We kunnen de drempelhulp met rechte zijden leveren in hoogtematen variërend van 0,4 tot 2,4 cm. De hoogtematen lopen op in stapjes van ruim 0,4 cm. Verder is het mogelijk om te kiezen voor een breedte van 90 cm of 100 cm.

  De zwarte drempelhulp met rechte zijden kunnen we in de volgende hoogtes zelfs leveren in elke gewenste lengte tot 4 meter:

  0,4 cm

  1,0 cm

  1,2 cm

  1,6 cm

  2,0 cm

  Kleurkeuze

  De rechte drempelhulpen, tot 1 meter lengte, kunnen wij leveren in de kleuren grijs en zwart. Hierdoor kunt u zelf bepalen welke kleur het beste bij uw interieur past.

  Maximale belasting

  Heeft u een zware scootmobiel of wilt u met ander materieel als zoals een trolleywagen, palletkar of heftruck de drempelhulp berijden? Geen probleem! Deze drempelhulp is getest, en geschikt bevonden, voor zware belasting. Hierdoor is industrieel gebruik dus ook mogelijk

  Montage

  Onze rechte drempelhulpen zijn erg licht. Het is daarom raadzaam om deze op de vloer te bevestigen.

  Dit kan door middel van een vooraf aangebrachte lijmlaag, door kit of door te schroeven.

  Lijmlaag

  De rechte drempelhulp bieden wij zowel met als zonder lijmlaag aan.

  Wanneer u beschikt over een gladde ondergrond dan kunt u kiezen voor een drempelhulp met lijmlaag. Wij brengen dan vooraf een lijmlaag aan. U verwijdert de folie en kunt de drempelhulp vervolgens op de ondergrond bevestigen

  Kit

  Heeft u een ondergrond die ruw is, bijvoorbeeld stoeptegels, dan kunt u ervoor kiezen om de drempelhulp te bevestigen door middel van kit. Wij adviseren hiervoor de Bostik Superfix kit.

  Schroeven

  Wilt u niet dat er lijm op de ondergrond komt dan is het natuurlijk mogelijk om de drempelhulp doormiddel van schroeven vast te zetten op de ondergrond.

  Doordat de drempelhulp gemaakt is van rubber, is deze goed te bewerken. Het is hierdoor mogelijk om gaatjes in de drempelhulp te boren en deze vervolgens vast te schroeven.

  Specificaties

  Artikelnummer
  420
  EAN nummer
  1000000004205
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -

  Vragen over Drempelhulp ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: