Foto van luxe drempelhulp met schuine zijkanten
Foto van luxe drempelhulp met schuine zijkanten
Foto van luxe drempelhulp met schuine zijkanten
Foto van luxe drempelhulp met schuine zijkanten
Foto van luxe drempelhulp met schuine zijkanten

luxe drempelhulp met schuine zijkanten

luxe drempelhulp met schuine zijkanten

Maak een vrijblijvende afspraak voor de luxe drempelhulp met schuine zijkanten. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Rubber drempelhulpen

  Wilt u een rubber drempelhulp kopen, dan komt u erachter dat drempelhulpen er in diverse uitvoeringen zijn. Zo zijn er rubber drempelhulpen met rechte zijden, rubber drempelhulpen met schuine zijden, budgetdrempelhulpen van rubber en ook een rubber drempelhulp op maat is mogelijk.

  Daar waar een rubber drempelhulp met rechte zijden geschikt is voor bijna elk hulpmiddel als een rollator, trippelstoel of rolstoel, daar is een budget drempelhulp van rubber bijvoorbeeld meer geschikt voor een scootmobiel of elektrische rolstoel. Het is daarom goed om, voordat u een rubberen drempelhulp gaat kopen, eerst te kijken welk type rubber drempelhulp het beste geschikt is voor u.

  Gegevens

  Schuine zijvlakken

  Drempelhulpen met schuine zijvlakken hebben als voordeel dat oprijden vanuit elke hoek mogelijk is. U hoeft dus niet recht voor de drempelhulp te gaan staan om oprijden mogelijk te maken.

  Doordat de drempelhulp aan de zijkant niet ineens stopt, maar geleidelijk afloopt, verkleint u kans op vallen en struikelen.

  Goede hellingshoek

  De luxe drempelhulp is voorzien van een goede hellingshoek. Hierdoor is hij minder steil, en goed te berijden met een infuuswagen, rollator, rolstoel of scootmobiel

  Afloop

  Deze drempelhulp loopt af tot bijna 0 mm. Hierdoor is hij voor ieder type hulpmiddel te gebruiken. Of het nu de kleine wielen zijn van een infuuswagen, rollator, trolleykar of steekwagen of de grote wielen van een rolstoel, fiets of scootmobiel, met deze drempelhulp rijdt u moeiteloos omhoog.

  Vele hoogtematen beschikbaar

  We kunnen de drempelhulp leveren in hoogtematen variërend van 1,5 tot 12,5 cm. Tot 7,5 cm loopt dit op in stapjes van 0,5 cm.

  Maximale belasting

  Heeft u een zware scootmobiel of wilt u met groot materieel de luxe drempelhulp berijden? Geen probleem! De luxe drempelhulp is getest, en geschikt bevonden, voor een belasting van 2500 kg.

  Montage

  De luxe drempelhulp met schuine zijkanten is over het algemeen zwaarder dan bijvoorbeeld onze rechte drempelhulpen of budgetdrempelhulpen. Hierdoor is, in de meeste gevallen, geen speciale montage vereist.

  U kunt de drempelhulp op zijn plaats leggen en door het gewicht zal deze op zijn plek blijven liggen..

  Mocht u de drempelhulp wel op de ondergrond willen bevestigen. Dan is het mogelijk om dit te doen met Bostik Superfix kit of u kunt gebruik maken van dubbelzijdig tape. Deze vindt u in onze webshop onder het kopje Bevestigingsmaterialen.

  Doordat de drempelhulp van rubber is, is deze goed te bewerken. Het is hierdoor mogelijk om gaatjes in de drempelhulp te boren en deze vervolgens vast te schroeven.

  Voor de modellen die minder hoog zijn, en dus ook minder zwaar, is het mogelijk dat wij vooraf een lijmlaag aanbrengen. Hierdoor legt u de drempelhulp eenvoudig vast op de grond.

  Specificaties

  Artikelnummer
  422
  EAN nummer
  1000000004229
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -

  Vragen over luxe drempelhulp met schuine zijkanten ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: