neem contact met ons op  0591 381 651  Seniorenbed Vries 

Meer zelfstandigheid, extra comfort en onafhankelijkheid 

Komt u soms minder soepel uw bed uit? Gaat het niet allemaal zo eenvoudig meer als vroeger? Bent u toe aan extra comfort? Geef uzelf meer zelfstandigheid,  extra comfort en onafhankelijkheid door een seniorenbed aan te schaffen. Woont u in Vries en bent u opzoek naar een seniorenbed? Wij komen vrijblijvend met onze mobiele showroom bij u langs. 

Hoog-laag functie 

Een seniorenbed is elektrisch te bedienen met de hoog-laag functie. Dankzij de verstelbare hoogte kunt u eenvoudig, zowel in als uit bed stappen. Moet u eens nagaan hoe fijn het zal zijn als u altijd soepel uw bed in en uit kan? U bij het verschonen of opmaken van het bed uw rug minder hoeft te belasten en u ook nog eens eenvoudig onder het bed kunt schoonmaken. Mocht u in de toekomst ooit verzorging nodig hebben dan is een hoog-laag bed voor de verzorging ook van belang, zij kunnen bij u in Vries op een ergonomische hoogte werken.  

Seniorenbed VriesDeelbaar seniorenbedSeniorenbed Vries

Uiteenlopende modellen 

Om u te voorzien van de voor u best werkende hoog-laag bed hebben wij uiteenlopende modellen in ons assortiment. U kunt bijvoorbeeld in Vries een eenpersoons of een uitrijdbaar tweepersoonsbed kopen. Om voor iedereen het perfecte hoog-laag bed te vinden hebben wij seniorenbedden in verschillende prijsklassen. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte modellen. Wilt u liever geen seniorenbed aanschaffen? Ook dat is geen probleem. U kunt vanuit Vries een bed voor een bepaalde of een onbepaalde tijd bij ons huren.  

Best denkbare service 

Om u de best denkbare service te bieden komen wij met onze mobiele showroom bij u in Vries thuis. In overleg met u nemen wij een paar bedden en eventueel matrassen mee. U krijgt van ons deskundige personeel met jarenlange ervaring een uitgebreide uitleg over de werking van de bedden en de functies ervan. Wij nemen voor u de tijd om zo tot het best bij u passende bed te komen.  

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit