Seniorenbed Vries

Meer zelfstandigheid, extra comfort en onafhankelijkheid

Komt u soms minder soepel uw bed uit? Gaat het niet allemaal zo eenvoudig meer als vroeger? Bent u toe aan extra comfort? Geef uzelf meer zelfstandigheid, extra comfort en onafhankelijkheid door een seniorenbed aan te schaffen. Woont u in Vries en bent u opzoek naar een seniorenbed? Wij komen vrijblijvend met onze mobiele showroom bij u langs.

7 artikelen  

Hoog-laag functie

Een seniorenbed is elektrisch te bedienen met de hoog-laag functie. Dankzij de verstelbare hoogte kunt u eenvoudig, zowel in als uit bed stappen. Moet u eens nagaan hoe fijn het zal zijn als u altijd soepel uw bed in en uit kan? U bij het verschonen of opmaken van het bed uw rug minder hoeft te belasten en u ook nog eens eenvoudig onder het bed kunt schoonmaken. Mocht u in de toekomst ooit verzorging nodig hebben dan is een hoog-laag bed voor de verzorging ook van belang, zij kunnen bij u in Vries op een ergonomische hoogte werken.

Uiteenlopende modellen

Om u te voorzien van de voor u best werkende hoog-laag bed hebben wij uiteenlopende modellen in ons assortiment. U kunt bijvoorbeeld in Vries een eenpersoons of een uitrijdbaar tweepersoonsbed kopen. Om voor iedereen het perfecte hoog-laag bed te vinden hebben wij seniorenbedden in verschillende prijsklassen. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte modellen. Wilt u liever geen seniorenbed aanschaffen? Ook dat is geen probleem. U kunt vanuit Vries een bed voor een bepaalde of een onbepaalde tijd bij ons huren.

Best denkbare service

Om u de best denkbare service te bieden komen wij met onze mobiele showroom bij u in Vries thuis. In overleg met u nemen wij een paar bedden en eventueel matrassen mee. U krijgt van ons deskundige personeel met jarenlange ervaring een uitgebreide uitleg over de werking van de bedden en de functies ervan. Wij nemen voor u de tijd om zo tot het best bij u passende bed te komen.