Foto van ProRider SF
Foto van ProRider SF
Foto van ProRider SF
Foto van ProRider SF
Foto van ProRider SF
Foto van ProRider SF
Foto van ProRider SF

ProRider SF

ProRider SF

Maak een vrijblijvende afspraak voor de ProRider SF. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  ProRider SF

  Met de ProRiders van e-Ability kunt u weer geheel zelfstandig op pad. De ProRider is een moderne elektrische rolstoel die door middel van een simpele handeling opgeklapt kan worden tot een klein pakket. Dankzij de grote, massieve banden is de ProRider ook uitermate geschikt om mee te rijden op ongelijke of onverharde wegen. De ProRider is standaard uitgevoerd met twee uitneembare, krachtige accu’s, wat ervoor zorgt dat de actieradius een riante 30 kilometer betreft. De ProRider is te besturen met een intuïtieve joystickbesturing waardoor de ProRider om zijn eigen as kan draaien. Ideaal voor het draaien in bijvoorbeeld een lift of het manoeuvreren in winkels. De ProRider heeft een robuust frame dat ervoor zorgt dat het maximale gebruikersgewicht 160 kg is. Daarnaast past deze in iedere auto en mag meegenomen worden in het vliegtuig.

  Met optionele accessoires, zoals een tasje, reishoes of elektrische duwondersteuning, kunt u de ProRider vormgeven op de manier die het beste bij u past.


  De ProRider SF is een elektrische rolstoel die gesplitst kan worden in 2 delen. Op deze manier is de ProRider extra compact op te klappen en wordt het tilgewicht over twee delen verdeeld. Het totale gewicht van de ProRider SF is 32.5 kg. Dit gewicht kunt u splitsen in twee delen: 15,6 kg en 17,1 kg. De ProRider SF is voorzien van grote (lekvrije) wielen waardoor de rolstoel uiterst geschikt is om buiten te gebruiken.

  Actieradius: 30 km (optioneel 45 km)
  Zeer stabiele rolstoel met massieve, grote banden
  Maximale snelheid: 7,5 km/h

  Specificaties

  Artikelnummer
  5562
  EAN nummer
  1000000055627
  Voorraad
  1 stuk
  Leverancier
  -

  Vragen over ProRider SF ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: