Hjort-knudsen

Door de trendy designs zijn relaxfauteuils tegenwoordig toegankelijk voor mensen van alle leeftijden. U kan ze vinden in allerlei verschillende materialen en kleuren. Ook zijn ze juist zo geschikt omdat ze erg veel comfort geven wat zorgt voor ontspanning. Zo kan het de ideale beloning zijn na een lange en actieve dag.

3 artikelen  

Verwijder alle


Voordelen Hjort Knudsen

Na onderzoek is gebleken dat het erg belangrijk is dat u tijdens uw slaap van positie verandert, maar hoeveel mensen staan er bij stil dat dit eveneens geldt voor wanneer u zit? Over een lange periode van een aantal jaren hebben ze bij Hjort Knudsen een brede selectie aan stoelen met verschillende ondersteunende factoren ontwikkeld.

Innovatief Deens comfort

Hjort Knudsen is een Deens familiebedrijf dat haar kernwaarden vindt in innovatie en vakmanschap. Bij Hjort Knudsen produceren en verkopen hun meubelen op meerdere plekken door heel Europa. Het bedrijf heeft een reputatie in de meubelindustrie waarin ze vooraan staan wat betreft innovatie. Hjort Knudsen is de ontwikkelaar en eigenaar van verschillende gepatenteerde technieken die zijn ontwikkeld om het comfort van de gebruiker te vergroten.

Uw Hjort Knudsen relaxfauteuil vind je bij Mobivit

Bent u in Noord-Nederland op zoek naar een relaxfauteuil van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Mobivit aan het juiste adres. Kom bij ons langs in één van onze vestigingen in Assen, Hoogeveen of Schoonoord of bekijk onze brede selectie aan hulpmiddelen in alle rust online. Zo kunt u eerst ons ruime assortiment bekijken voordat u ons bezoekt. U bent uiteraard ook welkom om al onze meubelen en hulpmiddelen te komen bekijken in één van onze showrooms. Wanneer u ervoor kiest een Hjort Knudsen relaxfauteuil aan te schaffen bij Mobivit dan bent u gegarandeerd van een gratis levering en een uitgebreide instructie. Ook bieden wij u een 24-uurs pechhulp evenals een onderhoudsdienst. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Kom bij ons langs

Wanneer u overtuigd bent van de voordelen van een Hjort Knudsen relaxfauteuil dan nodigen wij u graag uit in één van onze showrooms. Bent u niet in staat om naar ons toe te komen? Dan kunt u kosteloos een afspraak maken bij ons. Zo kunt u alles testen rustig in uw eigen omgeving testen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal en brengservice, hierbij halen wij u gratis en vrijblijvend op en brengen we u ook weer thuis. Wij voorzien u graag van een deskundig en passend advies.