Foto van Wandbeugels: ook zonder boren en schroeven

Wandbeugels: ook zonder boren en schroeven

Zonder boren en schroeven te plaatsen d.m.v. Quick Mobile Rail-systeem.

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Wandbeugels: ook zonder boren en schroeven. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Quick Mobile Rail met bevestigingsindicator De Quick Mobile Rail is ontworpen om te ondersteunen bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld als men in en uit de douche stapt. De Quick Mobile Rail is niet ontworpen om het hele lichaamsgewicht te dragen.

  De mobiele wandbeugel is in enkele seconden, zonder te boren of te schroeven, aan te brengen en te verwijderen. De twee of drie krachtige zuignappen (afhankelijk van het model) worden stevig op een gladde, niet poreuze en stevige oppervlakte gedrukt, de vacu&uuml mhendels worden naar beneden gedrukt en de Quick Mobile Rail zit vast. Als de indicator op groen staat is de beugel goed bevestigd.

  Indien de indicator half groen / half rood of geheel rood is, geeft dit aan dat de beugel niet goed vast zit. De beugel dient opnieuw te worden bevestigd. Bevestiging zonder de wand te beschadigen Flexibel inzetbaar Voor op reis, op vakantie of op familiebezoek Perfecte ondersteuning voor de gebruiker De beugel kan men horizontaal, verticaal of diagonaal bevestigen. Niet gebruiken op hout, hardboard, geribbelde oppervlakten, mozaiek tegels, voegen van tegels of behang. Uitsluitend te gebruiken op gladde oppervlakten.

  Specificaties

  Artikelnummer
  255
  EAN nummer
  1000000002553
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -
  Woonruimte
  Badkamer

  Vragen over Wandbeugels: ook zonder boren en schroeven ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: