Hoog-Laag bed Hoogezand

Zorgeloos naar bed gaan en opstaan

Wakker worden en gemakkelijk uit bed kunnen komen, net zoals vroeger. Geen pijntjes of kwaaltjes voelen maar zelfstandig zowel in als uit uw bed komen. Hoe fijn zou dat zijn? Stelt u zich eens voor dat u uw bed qua hoogte zou kunnen verstellen, hoe ideaal? Bij een Hoog-laag bed van MobiVit kan dat.

7 artikelen  

Wat is een seniorenbed?

Een seniorenbed is een bed die u kunt verstellen in de hoogte. Elke hoogte heeft zijn eigen functie. Door uw bed bijvoorbeeld extra hoog te zetten kunt u gemakkelijk uit en in bed komen. Bent u een fanatieke slaapwandelaar of bent u bang dat u uit bed valt tijdens het slapen? Dan is het verstandig om het bed extra laag te zetten. Mocht u s 'nachts iets gaan doen dan kan u in Hoogezand zo goed als niks gebeuren. Om voor extra veiligheid te zorgen kunt u ook rekjes aan de zijkant van uw bed te toevoegen.

Tijdelijk of permanent

Of u nu tijdelijk een senioren bed nodig heeft of voor een lange tijd, alles is mogelijk bij MobiVit. Wij verhuren en verkopen zowel nieuwe als tweedehands bedden. Het is mogelijk om maandelijks een seniorenbed bij ons te huren, maar u kunt in Hoogezand ook huren voor een onbepaalde tijd. U huurt het bed dan voor €999,- wij brengen het bed naar u toe en als u het niet meer nodig heeft komen wij het bed weer bij u ophalen.

Mobiel

MobiVit is mobiel, behalve onze winkels in Assen, Schoonoord en Emmen hebben wij een mobiele showroom. Wij willen u van een goede service voorzien en om het u makkelijk te maken komen wij vrijblijvend met onze mobiele showroom bij u in Hoogezand thuis, zodat u niet teveel moeite hoeft te doen voor een hoog-laag bed.