Scootmobiel service


Een scootmobiel nodig? Wat vindt u belangrijk? Dat u zo goedkoop mogelijk een scootmobiel koopt of zou het juist fijn zijn als u goede service ervaart en op elk front geholpen wordt. Bij MobiVit wordt er de tijd genomen voor de klant om het geschikte model te vinden. Wij willen niet alleen helpen om het ideale model te vinden, maar we vinden service erg belangrijk. Zowel voor de aanschaf als na de aanschaf bent u bij ons aan het juiste adres voor scootmobiel service.

Scootmobiel service voor de aanschaf

Haal- & brengservice

Naar een scootmobiel komen kijken in één van onze drie fysieke laagdrempelige winkels, maar door omstandigheden niet meer mobiel genoeg om zelfstandig naar één van de winkels te komen? Op afspraak kunt u bij de voor u dichtstbijzijnde winkel worden opgehaald en thuisgebracht. Hierdoor kunt u rustig rondkijken in de winkel, is er door de verkoper tijd voor u vrijgehouden en u wordt direct geholpen. Door de gereserveerde tijd hoeft u niet bang te zijn dat u moet wachten om geholpen te worden. Na afloop van de afspraak wordt u weer thuisgebracht en dit is bij MobiVit allemaal vrijblijvend.

Mobiele showroom

Een scootmobiel kopen, omdat de mobiliteit verslechterd is? MobiVit maakt het de toekomstige scootmobielgebruikers graag zo eenvoudig mogelijk. Thuis in eigen omgeving een proefrit maken, zodat gelijk blijkt of de scootmobiel makkelijk in de omgeving te gebruiken is. Wij beschikken over een mobiele showroom en komen als u opzoek bent naar een scootmobiel graag vrijblijvend bij u thuis. Wilt u dat wij bij u langs komen? Maak direct een afspraak en onze mobiele showroom kunt uw richting op.

Scootmobiel service na de aanschaf:

Onderhoud

Onderhoud is voor elke scootmobiel belangrijk. Deskundig onderhoud voorkomt mankementen. Een scootmobiel bij ons gekocht? Sluit ook gelijk een onderhoudscontract af. Ook als de scootmobiel niet bij ons gekocht is kunnen wij hem onderhouden. Er is de keuzemogelijkheid om een scootmobiel naar ons te brengen voor onderhoud of dat wij hem bij u thuis ophalen.

Pechhulp

Hoe zuinig we ook op onze spullen zijn en hoe goed we het ook onderhouden, pech kan iedereen overkomen. Pech hebben is nooit leuk. Hoe fijn zou het zijn om binnen een uur geholpen te worden als u pech heeft? Of het nou 10 uur in de ochtend is om 2 uur in de nacht. Als u pechhulp service heeft staat MobiVit 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Van onze service genieten? Plan direct een afspraak in