Foto van Rehasense Streamer
Foto van Rehasense Streamer
Foto van Rehasense Streamer
Foto van Rehasense Streamer

Rehasense Streamer

Rehasense lichtgewicht Streamer

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Rehasense Streamer . Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Rehasense Rollator Streamer (6,2 kg)

  De rollator Streamer is één van de lichtste aluminium rollators, het gewicht is slechts 6,2 kg. Daardoor is deze lichtgewicht rollator makkelijk mee te nemen in de auto. De streamer is voorzien van zachte soft wielen wat ervoor zorgt dat deze zeer comfortabel loopt over oneffenheden waardoor u geen last krijgt van uw handen. Verder heeft de Streamer een tas met een klep met magneetsluiting. De remkabels lopen gedeeltelijk door het frame.

  Redenen om te kiezen voor de Rehasense Streamer rollator:

  *Zeer licht

  *Makkelijk inklapbaar

  *Uitgevoerd met extra zachte wielen voor extra comfort

  *Incl. boodschappentas

  *Eenvoudig instelbare ergonomische handvatten

  Inklapbare rollator:

  De Rehasense Streamer is makkelijk in te klappen door de zitting omhoog te halen. Dit in combinatie met het zeer lichte gewicht van de rollator is de Streamer ideaal om mee te nemen met bijvoorbeeld de auto.

  Comfortabele extra zachte wielen:

  Wanneer u van plan bent om buiten met de rollator te gaan wandelen is het belangrijk om rekening te houden met wat voor soort banden de rollator is uitgevoerd. De Rehasense Streamer is uitgevoerd met soft wielen. Dit zijn extra zachte, rubberen banden, die ervoor zorgen dat de meeste trillingen bij het lopen over oneffenheden worden geabsorbeerd. Hierdoor loopt de rollator niet alleen een stuk comfortabeler, maar zal u tijdens het wandelen ook minder last hebben van uw handen en schouders. Daarnaast zijn de banden massief, waardoor u nooit met een lekke band komt te staan.

  Ergonomische handvatten:

  De Streamer rollator is uitgevoerd met ergonomische handvatten. Dit zorgt voor een betere drukverdeling en comfortabele grip.

  Verstelbare handvatten:

  Om een goede houding aan te nemen tijdens het lopen is het belangrijk dat de handvatten op de juiste hoogte worden afgesteld. De juiste hoogte bepaald u door tussen de achterwielen van de rollator te gaan staan en uw armen langs uw lichaam te laten hangen. Vervolgens dienen de handvatten ter hoogte van de pols te worden afgesteld. Bij de Rehasense Streamer kunt u dit eenvoudig zelf doen, door de draaiknop voor het handvat los te draaien. Vervolgens beweegt u het handvat zachtjes naar boven of beneden. Wanneer deze op de juiste hoogte staan, draait u de draaiknop weer vast.

  Zitting:

  Om even uit te kunnen rusten tijdens het wandelen, is de Streamer uitgevoerd met een comfortabele zitting. Let er wel op dat u de rollator altijd op de parkeerrem zet voordat u plaats neemt op de zitting.

  Remmen tijdens het lopen:

  Wanneer u tijdens het lopen snelheid wilt verminderen, dient u de remhendel in te knijpen. De rem zal dan onmiddelijk worden geactiveerd. Wanneer u deze loslaat, kunt u de rollator Streamer weer voortduwen.

  Parkeerrem:

  Om de parkeerrem te activeren, dient u de remhendel aan beide kanten naar beneden te duwen. Wanneer u de rollator weer van de parkeerstand wilt afhalen, trekt u de remhendels weer naar boven.

  Specificaties

  Artikelnummer
  1598
  EAN nummer
  1000000015980
  Voorraad
  2 stuks
  Leverancier
  -

  Vragen over Rehasense Streamer ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: