neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Zuidlaren 

Optimaal ligcomfort 

Wilt u eenvoudiger in en uit uw bed komen? Soms als we ouder worden dan werkt ons lichaam niet meer zo goed mee als vroeger.  Na een goede nachtrust soepel uit uw bed komen, dat is toch wat iedereen wil? Heerlijk slapen op een elektrisch verstelbaar bed. Vanuit Zuidlaren bent u voor optimaal ligcomfort bij MobiVit aan het juiste adres.  

Verstelbaar bed 

Een hoog-laag bed is een bed die u in de hoogte kunt verstellen. Door het verstelbare ledikant krijgt u extra comfort. Een hoog-laag bed is een uitkomst. U kunt niet alleen dankzij de hoge functie makkelijker in bed stappen, maar u hoeft niet te bukken als u uw bed opmaakt en u belast hierdoor minder uw rug. Ook wordt het schoonmaken dankzij de hoog-laag functie onder het bed voor u in Zuidlaren een stuk makkelijker.  

Hoog-laag bed ZuidlarenDeelbaar seniorenbed ZuidlarenSeniorenbed Zuidalren

Nieuw, gebruikt en bedden huren 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen voorzien kan worden van een seniorenbed. Daarom hebben wij uiteenlopende modellen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan eenpersoons- en tweepersoonsbedden. Wilt u liever niet te veel geld uitgeven aan een seniorenbed? Ook dan bent u bij MobiVit aan het juiste adres, wij hebben zowel nieuwe als gebruikte bedden. Schaft u liever geen bed aan? U kunt vanuit Zuidlaren ook bedden bij ons huren voor zowel een bepaalde als onbepaalde tijd.  

Een hoog-laag bed kopen? Wij komen bij u thuis 

Als u een hoog-laag bed wilt kopen, maar liever de deur niet uitgaat dan komen wij vrijblijvend bij uw huis in Zuidlaren langs. Wij nemen in overleg met u seniorenbedden en eventueel zorgmatrassen mee. U krijgt van ons deskundige personeel een uitgebreide uitleg over de werking en de specificaties van het bed. Het grote voordeel is dat u gelijk ziet welk bed als beste bij uw huis past en u kunt het bed in uw eigen omgeving uittesten.  

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit