neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Veendam 

Een verstelbaar seniorenbed

Wilt u uw bed elektrisch kunnen verstellen? Zowel omhoog als omlaag? Optimaal ligcomfort hebben? Wist u dat u door een seniorenbed langer zelfstandig thuis kan wonen? Een seniorenbed biedt u in Veendam vrijheid en onafhankelijkheid. Kent u het gevoel dat u soms moeite moet doen om uit uw bed te komen?  Met een hoog-laag bed hoeft dat niet meer.  

Waarom een hoog-laag bed? 

Een hoog laag bed is makkelijk elektrisch te verstellen. U kunt het bed zowel extra hoog als extra laag zetten. Dit heeft ieder weer zijn eigen voor en nadelen. Als u uw bed extra hoog zet dan wordt het in- en uit bed stappen eenvoudiger. Mocht u verzorging nodig hebben dan is een verstelbaar bed voor de verzorging ook aangenaam. De lage stand is er voor de veiligheid.  Al onze hoog-laag bedden zijn van kwalitatief goede materialen en kunnen tegen een stootje. Voor optimaal slaapcomfort is een comfortabel matras ook gewenst. Een hoog-laag bed vergemakkelijkt niet alleen het in en uit bed stappen. Als u uw bed wilt opmaken kunt u uw bed even omhoog doen met de elektrische bediening. U hoeft dan niet te bukken en dit zorgt voor minder belasting aan uw rug.  

Deelbaar seniorenbed VeendamHoog-laag bed VeendamSeniorenbed Veendam

Voor ieder een geschikt seniorenbed 

Of u nu opzoek bent in Veendam naar een nieuw of gebruikt senioren bed. Of u nu een senioren bed wil huren of kopen, u bent bij MobiVit aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende modellen. Wilt u een bed die extra laag kan? Geen probleem. Wilt u een deelbaar bed? Ook dat hebben wij voor u in ons assortiment zitten. 

Wij komen bij u in Veendam 

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, komen wij bij u thuis. Wij hebben een mobiele showroom, waar wij in overleg met u verschillende soorten hoog-laag bedden in mee kunnen nemen. Ons personeel zal u uitstekend advies verlenen en u een uitgebreide uitleg geven. U kunt het bed vrijblijvend testen.  

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit