neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Tynaarlo 

Extra comfort 

Wilt u makkelijker zowel in als uit uw bed kunnen stappen en wilt u niet hoeven te bukken bij het opmaken van uw bed? Als we ouder worden dan willen we graag extra comfort. We willen graag zoveel mogelijk zelf doen en onafhankelijk blijven van onze omgeving. Met een seniorenbed blijft u langer onafhankelijk  en kunt u soms zelfs langer thuis in Tynaarlo blijven wonen.  

Langer mobiel & onafhankelijk 

Wij helpen u graag om langer onafhankelijk en mobiel te blijven. Service en kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel, wij bieden u de best denkbare service. U kunt bijvoorbeeld bij uw huis in Tynaarlo opgehaald worden en dan brengen wij u graag naar één van onze fysieke winkels. Alle producten in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit, zowel de nieuwe als gebruikte seniorenbedden.  Wilt u een bed huren? Dat is geen probleem wij verhuren hoog-laag bedden voor een bepaalde en onbepaalde tijd.  

Hoog-laag bedDeelbaar seniorenbed MobiVitSeniorenbed MobiVit

Deskundig 

Al ons personeel is deskundig en heeft ervaring in de verkoop van seniorenbedden. Wij nemen de tijd voor u in onze laagdrempelige winkels. Wij zullen u een uitgebreide demonstratie geven over de werking van het hoog-laag bed en de eventuele opties. Wilt u in Tynaarlo genieten van optimaal comfort? Denk dan ook eens aan een zorgmatras. Een zorgmatras is druk verlagend en zorgt voor extra ligcomfort.  

Mobiele showroom  

Komt u liever de deur niet uit en heeft u wel interesse in een hoog-laag bed? Wij hebben een mobiele showroom, waar wij in overleg met u een aantal bedden  vrijblijvend meenemen. U krijgt een uitgebreide uitleg over de werking van het bed en de functies. U kunt gelijk thuis in Tynaarlo in uw eigen omgeving testen of het bed iets voor u is.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit