neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Klazienaveen 

Veilig en makkelijk 

Wilt u makkelijker en veiliger uit uw bed komen? Makkelijk uw bed opmaken? Zonder moeite onder uw bed schoonmaken? Denk dan eens aan een hoog-laag bed. Een hoog-laag bed zorgt ervoor dat u extra comfort krijgt. Wie wil er nou niet extra comfort? S 'nachts heerlijk ontspannen van alle inspanningen van de dag.  

Wat is een seniorenbed? 

Seniorenbedden zijn makkelijk elektrisch te verstellen. U kunt het bed zowel extra hoog als extra laag zetten. Dit heeft ieder weer zijn eigen voor en nadelen. Als u uw bed extra hoog zet dan wordt het in- en uit bed stappen makkelijker.  De lage stand is er voor de veiligheid voor u in Klazienaveen.  Al onze seniorenbedden zijn van een hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Voor optimaal slaapcomfort is een comfortabele matras ook gewenst. 

Hoog-laag bedDeelbaar seniorenbedSeniorenbed

Het geschikte hoog-laag bed voor u 

Er zijn veel opties, maten en mogelijkheden. Als u ons vertelt wat u wilt en waar u naar opzoek bent dan helpen wij u graag met onze kennis en ervaring. Het is ons doel om samen een geschikte hoog-laag bed voor u in Klazienaveen te vinden. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte hoog-laag bedden.  Heeft u een hoog-laag bed tijdelijk nodig? U kunt bij ons ook bedden huren voor een bepaalde en onbepaalde tijd.  

Service en kwaliteit 

Wilt u graag een hoog-laag bed of wilt u er meer informatie over? U bent van harte welkom in één van onze laagdrempelige winkels. Bent u niet mobiel genoeg om zelfstandig naar onze winkel te komen? Dan kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze haal- & brengservice. Heeft u een liever dat wij bij u thuis komen? Dat kan wij beschikken over een mobiele showroom en komen graag vrijblijvend bij u thuis in Klazienaveen.  

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit