Foto van Hoofd en nekkussens Fitform

Hoofd en nekkussens Fitform

Hoofd en nekkussens Fitform

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Hoofd en nekkussens Fitform. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Hoofd/nekkussens

  Voor extra ondersteuning van uw hoofd en/of nek zijn er verschillende hoofd- en nekkussens leverbaar. Enkele zijn hier afgebeeld.

  Hoofd- en nekkussen nr. 1 is een wat groter hoofdkussen met een voorgevormde vulling. Dit kussen is met name comfortabel in de relaxpositie en de rustpositie. Wanneer dit kussen gevuld is met losse vulling, heet het kussen nr. 6.

  Het hoofdkussen heeft aan de achterzijde een ritssluiting, zodat er desgewenst meer of minder vulling in kan. Het hoofdkussen blijft op zijn plaats dankzij een contragewicht.

  Kussen nr. 5 is een groot, zacht nekkussen met voorgevormde vulling. Bij uitstek geschikt voor mensen die licht kyfotisch zijn. Het nekkusssen heeft een contragewicht en via een band op de achterzijde kan het zowel met de dikkere kant als met de dunnere kant naar onderen worden geplaatst. Het nekkussen beschikt over een ritssluiting aan de achterzijde.

  Kussen nr. 11 is een speciaal voorgevormd nekkussen van traagschuim, dat kan worden ingezet om het hoofd in een vaste houding te stabiliseren.

  Specificaties

  Artikelnummer
  666
  EAN nummer
  1000000006667
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -

  Vragen over Hoofd en nekkussens Fitform ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: