Foto van Draaiplateau Vario

Draaiplateau Vario

Draaiplateau voor uw Vario stoel

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Draaiplateau Vario. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Draaiplateau

  Een fauteuil met stoelpoten kan eenvoudig omgetoverd worden tot een draaifauteuil. Fitform heeft hiervoor een speciaal draaiplateau* ontwikkeld, vervaardigd van een oersterke kunststof van hoge kwaliteit. Als dit onder de stoel gemonteerd is, kunt u vrijwel moeiteloos bijna 360 graden draaien.

  Het draaiplateau is onder andere zeer geschikt voor mensen die vanwege gezondheidsproblemen moeilijk hun bovenlichaam en/of nek kunnen draaien. Dit kan bijvoorbeeld vervelend zjin in gezelschap, als u met iemand aan het praten bent. Een draaiende stoel zorgt ervoor dat het lichaam niet wordt belast.

  Ook als u in andere situaties flexibel wilt zijn, biedt een draaiplateau uitkomst. U leest bijvoorbeeld graag onder een bepaalde lamp, maar de televisie staat net in een andere hoek van de kamer. In een stoel die draait, kunt u comfortabel blijven zitten!

  Als de draaifunctie niet nodig is, staat de stoel gewoon op poten. In de normale zitstand is het plateau nauwelijks zichtbaar. De draaifunctie wordt actief door de fauteuil iets omhoog te zetten. Draaien kan tot bijna 360 graden; daarna zorgt een ‘stopper’ ervoor dat de stoel weer stilstaat.

  In de sta-op stand wordt het draaiplateau, voor uw veiligheid, automatisch geremd.

  Bekijk hieronder hoe het draaiplateau werkt:


  * Het draaiplateau is niet mogelijk in combinatie met een zelfremmend wielsysteem of een Mobility Kit wielsysteem.

  Specificaties

  Artikelnummer
  900
  EAN nummer
  1000000009002
  Voorraad
  2 stuks
  Leverancier
  -
  Merk
  Fitform

  Vragen over Draaiplateau Vario ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: