Foto van De Toekomst TW-044

De Toekomst TW-044

Bekijk de TW-044 van De Toekomst. Een relaxfauteuil met visie.

Maak een vrijblijvende afspraak voor de De Toekomst TW-044. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  De Toekomst TW-044 Relaxfauteuil

  Relaxen met een visie op zitten

  Deze De Toekomst relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in "hart-balans" stand te bewegen. Deze zgn."hart-balans" functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.

  De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De verstelling gebeurt standaard handmatig maar er zijn Twice modellen waarbij dit elektrisch kan.

  De Toekomst TW-044 - productinformatie

  Dit model kan optioneel geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver.

  Specificaties

  Artikelnummer
  291
  EAN nummer
  1000000002911
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -
  Merk
  De Toekomst
  Draaibaar
  Ja
  Elektrisch bedienbaar
  Ja
  Maatwerk
  Semi-maatwerk
  Aantal motoren
  2 of 3 1

  Vragen over De Toekomst TW-044 ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: