neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen

Scootmobiel Klazienaveen

Bent u opzoek naar een scootmobiel? Wij komen naar u in Klazienaveen

Wij hebben een schitterende mobiele showroom, waarmee we bij u thuis in Klazienaveen komen. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving de scootmobiel uitproberen. Wilt u vrijblijvend een proefrit maken, de beste service en een uitgebreide instructie krijgen van deskundig personeel? Dan bent u bij MobiVit aan het juiste adres. 

Scootmobielen voor elk budget 

MobiVit heeft een groot assortiment met veel verschillende modellen. Wilt u een scootmobiel van een topfabrikant? Wij hebben scootmobielen van verschillende topfabrikanten zoals Drive en Vermeiren in ons assortiment. Besteed u liever minder geld uit? Wij hebben voor bijna elk budget een geschikte scootmobiel, zowel nieuw als tweedehands. Wilt u uw scootmobiel makkelijk mee kunnen nemen in de kofferbak? Dan is het opvouwbare model ideaal voor u. Voor zowel scootmobielen met 3 of 4 wielen, krachtpatsers, een hoge actieradius en scootmobielen die extra stabiel op de weg liggen bent u bij MobiVit vanuit Klazienaveen aan het juiste adres.  

Scootmobiel Klazinaveen Klazinaveen BedumScootmobiel Klazinaveen

Wij willen uw scootmobielwensen uit laten komen 

Service en kwaliteit is bij ons heel belangrijk. Wij nemen de tijd voor u en ons deskundige personeel zal u vrijblijvend informeren en u een uitgebreide instructie geven. U kunt bij ons een proefrit maken, zo merkt u gelijk of het model geschikt is voor u. Het is belangrijk dat de scootmobiel comfortabel zit en u met de bediening over weg kan. Iedereen mag in Klazienaveen op een scootmobiel rijden u heeft hier geen rijbewijs voor nodig.  

De scootmobielservice 

Om u een fijn en vertrouwd gevoel te geven met de scootmobiel hebben wij verschillende service en diensten in ons assortiment. Wilt u dat wij 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar voor u klaar staan? Dat kan. U kunt bij ons een pechhulp service afsluiten. Als u een scootmobiel aanschaft dan krijgt u die uiteraard gratis thuis geleverd door MobiVit. Wilt u altijd met een veilig en vertrouwd gevoel op de scootmobiel kunnen rond rijden? Sluit dan een onderhoudscontract af. Onze specialisten zullen uw scootmobiel controleren. 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit