Sta-op Stoel Assen

Assen koopt zijn sta-op stoel bij MobiVit

Kent u het gevoel dat uw lichaam soms niet zo makkelijk meewerkt als dat u dat zelf zou willen? Het kan soms vermoeiend worden om steeds weer uit de stoel op te staan en te gaan zitten. Wilt u comfortabel zitten en makkelijker in en uit uw stoel komen? Neem een sta op stoel bij MobiVit.

29 artikelen  

Voor iedereen een sta-op stoel

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die een comfortabele sta-op stoel wilt, ook de geschikte stoel kan vinden. Daarom hebben wij een ruim assortiment met altijd minimaal 200 sta-op stoelen op voorraad voor u in Assen. Iedereen heeft een andere smaak daarom hebben wij uiteenlopende modellen in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Wilt u liever niet zoveel geld uitgeven aan een sta op stoel? Wij hebben ook gebruikte sta-op stoelen in het assortiment. Wilt u juist een splinter nieuwe sta op stoel of een stoel van een topfabrikant zoals Fitform? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alleen deskundig personeel in dienst die u uitstekend en vrijblijvend kan adviseren.

De juiste maat sta-op stoel is van groot belang

Voor optimaal zitcomfort is het belangrijk dat u de juiste maat stoel vindt. Ons ervaren personeel geeft u graag advies over de maten die er zijn. U moet rekening houden met de juiste rug hoogte, zitdiepte, zitbreedte, armleggerhoogte en de juiste grootte van het zitvlak. Wilt u liever een maatwerk stoel? Geen probleem wij zijn gespecialiseerd in maatwerk sta-op stoelen.

Drie vestigingen en een mobiele showroom

Wij vinden service en kwaliteit hartstikke belangrijk. Wij hebben drie vestigingen waar u kunt kiezen uit verschillende sta-op stoelen. Wilt u graag bij ons in de winkel in Assen komen kijken, maar bent u niet meer mobiel genoeg? Geen probleem wij hebben een haal- & brengservice. Wilt u liever de deur niet uit? Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis in Assen met onze mobiele showroom.