neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen

Verkeersregels voor de Scootmobiel

Met de scootmobiel mag er vrijwel overal worden gereden, behalve op de snelweg. De scootmobiel berijder dient zich wel aan te passen aan de andere gebruikers. Dit betekent dat de verkeersregels voor de scootmobiel in de regel afhankelijk zijn van de plaats waar wordt gereden.

Verlichting scootmobiel

Net als de andere weggebruikers van de rijbaan of (fiets) pad dient u verlichting te voeren. Dus voor- en achterlichten als het donker is en ook bij slecht zicht overdag.

Kenteken scootmobiel

Een scootmobiel heeft geen kentekenplaat. Wel moet je een scootmobiel verzekeren. Er wordt een verzekeringsplaatje aan de achterkant van een voertuig bevestigd.

Rijbewijs voor scootmobiel

Voor het besturen van een scootmobiel heeft u geen rijbewijs nodig. Ook een bromfietscertificaat hoeft u voor het besturen van een scootmobiel niet te behalen. Als u voor het eerst een scootmobiel gaat besturen is het raadzaam instructielessen te volgen.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit