neem contact met ons op  0591 381 651  
heeft u Interesse in scootmobiel service? afspraak inplannen

Scootmobiel service 

Scootmobiel service

Een scootmobiel nodig? Wat vindt u belangrijk? Dat u zo goedkoop mogelijk een scootmobiel koopt of zou het juist fijn zijn als u goede service ervaart en op elk front geholpen wordt. Bij MobiVit wordt er de tijd genomen voor de klant om het geschikte model te vinden. Wij willen niet alleen helpen om het ideale model te vinden, maar we vinden service erg belangrijk. Zowel voor de aanschaf als na de aanschaf bent u bij ons aan het juiste adres voor scootmobiel service. 

Scootmobiel service voor de aanschaf

Haal- & brengservice 

Naar een scootmobiel komen kijken in één van onze drie fysieke laagdrempelige winkels, maar door omstandigheden niet meer mobiel genoeg om zelfstandig naar één van de winkels te komen? Op afspraak kunt u bij de voor u dichtstbijzijnde winkel worden opgehaald en thuisgebracht. Hierdoor kunt u rustig rondkijken in de winkel, is er door de verkoper tijd voor u vrijgehouden en u wordt direct geholpen. Door de gereserveerde tijd hoeft u niet bang te zijn dat u moet wachten om geholpen te worden. Na afloop van de afspraak wordt u weer thuisgebracht en dit is bij MobiVit allemaal vrijblijvend.  

Mobiele showroom 

Een scootmobiel kopen, omdat de mobiliteit verslechterd is? MobiVit maakt het de toekomstige scootmobielgebruikers graag zo eenvoudig mogelijk. Thuis in eigen omgeving een proefrit maken, zodat gelijk blijkt of de scootmobiel makkelijk in de omgeving te gebruiken is. Wij beschikken over een mobiele showroom en komen als u opzoek bent naar een scootmobiel graag vrijblijvend bij u thuis. Wilt u dat wij bij u langs komen?  Maak direct een afspraak en onze mobiele showroom kunt uw richting op.  

Scootmobiel service na de aanschaf: 

Onderhoud 

Onderhoud is voor elke scootmobiel belangrijk. Deskundig onderhoud voorkomt mankementen.  Een scootmobiel bij ons gekocht? Sluit ook gelijk een onderhoudscontract af. Ook als de scootmobiel niet bij ons gekocht is kunnen wij hem onderhouden. Er is de keuzemogelijkheid om een scootmobiel naar ons te brengen voor onderhoud of dat wij hem bij u thuis ophalen.  

Pechhulp 

Hoe zuinig we ook op onze spullen zijn en hoe goed we het ook onderhouden, pech kan iedereen overkomen. Pech hebben is nooit leuk. Hoe fijn zou het zijn om binnen een uur geholpen te worden als u pech heeft? Of het nou 10 uur in de ochtend is om 2 uur in de nacht. Als u pechhulp service heeft staat MobiVit 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. 

Van onze service genieten? Plan direct een afspraak in

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit