neem contact met ons op  0591 381 651  

 

Opvouwbare scootmobiel kopen

Bent u op zoek naar een handige opvouwbare scootmobiel? Inklapbare scootmobielen zijn ideaal als u veel onderweg bent, maar toch een scootmobiel nodig heeft. Hoe ver u ook van huis gaat, een opvouwbare scootmobiel voorziet u altijd in uw mobiliteitsbehoefte. Bij MobiVit vindt u diverse inklapbare modellen. Bekijk ze op onze website of kom langs in onze showroom voor professioneel advies.

Bekijk onze scootmobielen

De voordelen van een opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel biedt vele voordelen ten opzichte van een vast model. We zetten ze hieronder voor u op een rijtje.

  1. Het grootste voordeel van een opvouwbare scootmobiel is natuurlijk dat u hem overal mee naartoe kunt nemen. Mobiliteit is een zeer belangrijke levensbehoefte, en een inklapbaar model zorgt ervoor dat u hierin altijd bent voorzien. U stopt hem bijvoorbeeld gemakkelijk achterin de auto of kunt hem meenemen in de trein. En u kunt hem vaak zelfs in het vliegtuig meenemen!
  2. Een opvouwbare scootmobiel is licht en erg eenvoudig om op te vouwen. Dat moet natuurlijk ook wel als u hem mee wilt nemen op reis. Maar dit is niet alleen handig voor op reis; ook thuis is een scootmobiel minder een sta-in-de-weg als u hem gemakkelijk op kunt vouwen.
  3. Opvouwbare scootmobielen zijn compacter en wendbaarder dan vaste modellen, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Deze wendbaarheid komt bijvoorbeeld goed van pas als u wat kleiner woont en het met een grotere scootmobiel lastig manoeuvreren is in huis.

Misschien vraagt u zich af of zo’n kleine, opvouwbare scootmobiel wel net zo veilig is als een vast model. Maakt u zich geen zorgen: de modellen die we bij MobiVit verkopen hebben aan de voorkant ‘gewoon’ twee wielen, waardoor ze net zo stabiel zijn als grote scootmobielen. Het enige nadeel dat van een opvouwbare scootmobiel is dat de actieradius wat minder groot is.

Opvouwbare modellen bij MobiVit

Bij MobiVit verkopen we verschillende modellen scootmobielen die u op kunt vouwen.

Profiteer van de service van MobiVit

Koopt u een opvouwbare scootmobiel bij MobiVit, dan profiteert u van een uitstekende service. Zo bieden wij 24-uurs pechhulp waardoor u altijd ergens terecht kunt bij een pechgeval. Daarnaast hebben wij een haal- en brengservice en kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw scootmobiel. 

Heeft u interesse in één van onze opvouwbare scootmobielen? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms.

Bekijk onze scootmobielen

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prinsen

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit