Foto van Ventura X
Foto van Ventura X
Foto van Ventura X
Foto van Ventura X
Foto van Ventura X

Ventura X

occasion Ventura X

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Ventura X. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Zeer mooie occasion. Ventura X

  De Comfortabele Scootmobiel Ventura X is ontworpen met comfort in het hoogste vaandel, deze scootmobiel is uitermate goed geveerd. De volledig instelbare stoel biedt ondersteuning op de juiste plaatsen ook heeft deze zeer fijne scootmobiel erg veel beenruimte waardoor u een fijne zit positie heeft. Daarbij komt de Scootmobiel Ventura X met een allround veersysteem, alle hobbels worden gladgestreken op uw reis.

  Met zijn grote 12 “wielen geeft dit een ruime bodemvrijheid zodat u elk terrein kunt begaan. Er is een delta stuur, met eenvoudige bediening en een helder LCD scherm. Hierop vind u alle informatie die u nodig hebt, zoals batterij niveau.

  Een complete LED verlichting set met extra hoge richtingaanwijzers aan de voorzijde zorgt ervoor dat u goed kunt zien en gezien kunt worden. Tevens heeft de Scootmobiel Ventura X een noodrem zodat u extra snel kunt stilstaan, wat dit toch een van de veiligste scootmobiel maakt.

  Specificaties

  Artikelnummer
  20000000000245
  EAN nummer
  2000000000245
  Voorraad
  1 stuk
  Leverancier
  -
  Aantal wielen
  4
  Gebruikersgewicht
  135 kg
  Accu
  2 x 75 Ah
  Snelheid
  15 km per uur
  Actieradius
  50 km

  Vragen over Ventura X ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: