Foto van TOPRO Troja Neuro omgekeerd remsysteem

TOPRO Troja Neuro omgekeerd remsysteem

TOPRO Troja Neuro omgekeerd remsysteem

Maak een vrijblijvende afspraak voor de TOPRO Troja Neuro omgekeerd remsysteem. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  TOPRO Troja Neuro met omgekeerd remsysteem.

  is speciaal ontwikkeld om gebruikers extra veiligheid te bieden met wegrolcontrole. De remmen zijn automatisch geactiveerd tot de remhendels worden ingeknepen.

  Gebaseerd op de beproefde en geteste TOPRO Troja Classic rollator en voorzien van een omgekeerd remsysteem (RBS).

  RBS stopt de rollator automatisch, zonder dat in de remhendels hoeft te worden geknepen.

  Kan niet per ongeluk wegrollen, maar moet actief worden ‘gestart’ om in beweging te komen. De remhendels moeten ingeknepen worden gehouden om de rollator te verplaatsen.

  RBS kan de coördinatie gemakkelijker maken voor mensen met neurologische aandoeningen of leeftijdsgerelateerde veranderingen in de loopvaardigheid. Verder vergroot RBS de veiligheid en zorgt het voor meer stabiliteit bij het zitten op de rollator.

  Intuïtieve bediening van de remmen, die gewoonlijk zelfs door mensen met geheugenproblemen snel worden geaccepteerd, wat het risico op vallen vermindert.

  Veiliger zitten en opstaan met de automatisch ingeschakelde remmen.

  Mogelijkheid om de remmen volledig te deactiveren door de remhendels volledig omlaag te duwen naar de vergrendelde stand. De rollator kan vervolgens vrij bewegen.

  Ergonomische handgrepen met flexibele grip, voor een juiste loophouding en comfortabele armsteun (TOPRO Ergo Grip). Verandering van grip zorgt voor verlichting van de handen.

  Door de unieke geheugenfunctie blijft de vooraf ingestelde handgreep op de juiste hoogte zitten, wat het gebruiksgemak vergroot.

  Door de kleine draaicirkel kan de rollator gemakkelijk worden gebruikt in kleine ruimtes (zoals de badkamer of keuken ).

  Anti stootrand en dempelhulp functie om veilig en gemakkelijk te manoeuvreren over drempels en stoepranden.

  Afneembare, ruime mand.

  Gemakkelijk inklapbaar door aan het koord op de zitting te trekken. Blijft stevig op de wielen staan en neemt weinig ruimte in bij opbergen en vervoer.

  Specificaties

  Artikelnummer
  708
  EAN nummer
  1000000007084
  Voorraad
  3 stuks
  Leverancier
  -

  Vragen over TOPRO Troja Neuro omgekeerd remsysteem ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: