Stressless Groningen


De moderne relaxfauteuil van Stressless in Groningen

Lekkere luieren voor de tv of met een boek in de hand is vast aan u besteed. Met een dekentje erbij kunt u uren in uw favoriete relaxstoel blijven zitten en genieten van het moment. Het in- en uitstappen bij zo’n luie stoel kan echter steeds meer problemen opleveren. Hoe zachter de relaxstoel en hoe knusser u zit, hoe moeilijker u er soms uitkomt. De Stressless relaxstoel is een moderne relaxfauteuil met een fantastisch zitcomfort die dit probleem gemakkelijk voor u oplost. Stressless biedt overal ter wereld comfortabele zitervaringen. Dus ook voor u in Groningen.

Bekijk onze relaxfauteuil van Stressless bij onze vestiging in Assen.

Uw lichaam Stressless in balans

De relaxfauteuils van Stressless hebben een aantal gepatenteerde functies waarmee zij zich onderscheidt van andere relaxstoelen. De belangrijkste functies, waar u als gebruikers absoluut van zal gaan genieten, zijn bijvoorbeeld:

  • De gegoten schuimstof in de relaxstoelen voor comfort zones
  • Het ErgoAdapt- en Plus™-systeem die uw lichaam in elke houding optimaal ondersteunt
  • De traploze hoofdsteun en een Stressless glijsysteem die op de kleinste bewegingen reageren
  • Een slaapfunctie, waardoor uw lichaam in balans blijft

Bent u al overtuigd? Stel dan direct uw eigen Stressless relaxfauteuil samen met Mobivit. Zien we u snel in onze winkel in Assen?

Relaxen met de relaxfauteuil van Stressless

De mogelijkheden van de Stressless relaxfauteuil zijn eindeloos. Samen met u kunnen we uw persoonlijke wensen centraal stellen om zo de perfecte Stressless bank of relaxstoel voor u te vinden. Hierbij kijken we onder andere naar:

  • De verschillende maten van de Stressless stoelen
  • De verschillende verstelopties die mogelijk zijn
  • De verschillende comfortfuncties die de stoel bezit

Naast deze belangrijke opties heeft u natuurlijk vrije keuze in bekleding (leer en stof), kleur en stijl. Bovendien zijn de banken, stoelen en relaxfauteuils van Stressless verkrijgbaar in drie maten die allemaal individueel in te stellen zijn qua zitting en rugleuning.

Komt u langs bij Mobivit om uw perfecte relaxfauteuil aan te schaffen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij voorzien u graag van vakkundig advies.