neem contact met ons op  0591 381 651  

 

De moderne relaxfauteuil van Stressless in Groningen

De relaxstoel bij Mobivit

Lekkere luieren voor de tv of met een boek in de hand is vast aan u besteed. Met een dekentje erbij kunt u uren in uw favoriete relaxstoel blijven zitten en genieten van het moment. Het in- en uitstappen bij zo’n luie stoel kan echter steeds meer problemen opleveren. Hoe zachter de relaxstoel en hoe knusser u zit, hoe moeilijker u er soms uitkomt. De Stressless relaxstoel is een moderne relaxfauteuil met een fantastisch zitcomfort die dit probleem gemakkelijk voor u oplost. Stressless biedt overal ter wereld comfortabele zitervaringen. Dus ook voor u in Groningen.

Bekijk onze relaxfauteuil van Stressless bij onze vestiging in Assen.

Uw lichaam Stressless in balans

De relaxfauteuils van Stressless hebben een aantal gepatenteerde functies waarmee zij zich onderscheidt van andere relaxstoelen. De belangrijkste functies, waar u als gebruikers absoluut van zal gaan genieten, zijn bijvoorbeeld:

Bent u al overtuigd? Stel dan direct uw eigen Stressless relaxfauteuil samen met Mobivit. Zien we u snel in onze winkel in Assen?

Relaxen met de relaxfauteuil van Stressless

De mogelijkheden van de Stressless relaxfauteuil zijn eindeloos. Samen met u kunnen we uw persoonlijke wensen centraal stellen om zo de perfecte Stressless bank of relaxstoel voor u te vinden. Hierbij kijken we onder andere naar:

Naast deze belangrijke opties heeft u natuurlijk vrije keuze in bekleding (leer en stof), kleur en stijl. Bovendien zijn de banken, stoelen en relaxfauteuils van Stressless verkrijgbaar in drie maten die allemaal individueel in te stellen zijn qua zitting en rugleuning.

Komt u langs bij Mobivit om uw perfecte relaxfauteuil aan te schaffen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij voorzien u graag van vakkundig advies.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit