neem contact met ons op  0591 381 651  

 

De moderne relaxfauteuil van Stressless in Drachten

Relaxen met de relaxstoel bij Mobivit

Kunt u ook zo genieten van een avondje op uw bank of stoel? Lekker lui met een boek of de tv aan? Waarschijnlijk kunt u hier uren zitten en genieten, tot het moment komt dat u op moet staan. Het in- en uitstappen bij zo’n luie stoel kan naarmate u ouder wordt steeds meer problemen opleveren. Hoe zachter de relaxstoel en hoe lekkerder u zit, hoe moeilijker u soms van de bank af komt. De Stressless relaxfauteuil is een moderne relaxstoel met een fantastisch zitcomfort die dit probleem voor u wegwerkt. Bent u klaar voor een stoel van Stressless? Want ook vanuit Drachten, Friesland bent u van harte welkom bij onze winkel in Assen.

Bekijk onze relaxstoelen van Stressless bij Mobivit.

Uw lichaam Stressless in balans

Met de gepatenteerde functies van Stressless, waarmee zij zich onderscheidt van andere relaxstoelen, gaat u gegarandeerd heerlijk zitten. Deze belangrijke functies, waar u zeker van gaat genieten, zijn bijvoorbeeld:

Bent u al overtuigd van de heerlijke Stressless relaxfauteuils? Stel dan direct uw eigen Stressless relaxstoel samen met Mobivit. Komt u naar onze winkel in Assen?

Relaxen met de relaxfauteuil van Stressless

Wanneer we samen met u de perfecte relaxstoel samenstellen kijken we onder andere naar:

De mogelijkheden van de Stressless relaxfauteuil zijn eindeloos. Samen met u kunnen we uw persoonlijke wensen centraal stellen om zo de perfecte Stressless bank of relaxstoel voor u te vinden. Naast de bovenstaande belangrijke opties heeft u natuurlijk vrije keuze in bekleding (leer en stof), kleur en stijl. Bovendien zijn de banken, stoelen en relaxfauteuils van Stressless verkrijgbaar in drie maten die allemaal individueel in te stellen zijn qua zitting en rugleuning.

Komt u langs bij Mobivit om uw perfecte relaxstoel aan te schaffen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze kundige medewerkers. De koffie staat voor u klaar. 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit