Stressless Drachten


De moderne relaxfauteuil van Stressless in Drachten

Kunt u ook zo genieten van een avondje op uw bank of stoel? Lekker lui met een boek of de tv aan? Waarschijnlijk kunt u hier uren zitten en genieten, tot het moment komt dat u op moet staan. Het in- en uitstappen bij zo’n luie stoel kan naarmate u ouder wordt steeds meer problemen opleveren. Hoe zachter de relaxstoel en hoe lekkerder u zit, hoe moeilijker u soms van de bank af komt. De Stressless relaxfauteuil is een moderne relaxstoel met een fantastisch zitcomfort die dit probleem voor u wegwerkt. Bent u klaar voor een stoel van Stressless? Want ook vanuit Drachten, Friesland bent u van harte welkom bij onze winkel in Assen.

Bekijk onze relaxstoelen van Stressless bij Mobivit.

Uw lichaam Stressless in balans

Met de gepatenteerde functies van Stressless, waarmee zij zich onderscheidt van andere relaxstoelen, gaat u gegarandeerd heerlijk zitten. Deze belangrijke functies, waar u zeker van gaat genieten, zijn bijvoorbeeld:

  • De comfort zones: gegoten schuimstof in de relaxstoelen
  • Het ErgoAdapt- en Plus™-systeem: ondersteunt uw lichaam optimaal
  • De traploze hoofdsteun en een Stressless glijsysteem: reageert op de kleinste bewegingen
  • Een slaapfunctie: hiermee blijft uw lichaam in balans

Bent u al overtuigd van de heerlijke Stressless relaxfauteuils? Stel dan direct uw eigen Stressless relaxstoel samen met Mobivit. Komt u naar onze winkel in Assen?

Relaxen met de relaxfauteuil van Stressless

Wanneer we samen met u de perfecte relaxstoel samenstellen kijken we onder andere naar:

  • De verschillende maten van de Stressless stoelen
  • De verschillende verstelopties die mogelijk zijn
  • De verschillende comfortfuncties die de stoel bezit

De mogelijkheden van de Stressless relaxfauteuil zijn eindeloos. Samen met u kunnen we uw persoonlijke wensen centraal stellen om zo de perfecte Stressless bank of relaxstoel voor u te vinden. Naast de bovenstaande belangrijke opties heeft u natuurlijk vrije keuze in bekleding (leer en stof), kleur en stijl. Bovendien zijn de banken, stoelen en relaxfauteuils van Stressless verkrijgbaar in drie maten die allemaal individueel in te stellen zijn qua zitting en rugleuning.

Komt u langs bij Mobivit om uw perfecte relaxstoel aan te schaffen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze kundige medewerkers. De koffie staat voor u klaar.