neem contact met ons op  0591 381 651  

 

Sta op met de moderne relaxfauteuil van Stressless in Assen

Uw eigen relaxstoel bij Mobivit

Zit u ook altijd zo lekker op uw fijne bank of stoel? Met een dekentje en een boek kunt u hier de hele avond heerlijk in rust doorbrengen. Maar op het moment dat u op wilt staan kan het soms lastig zijn om uit die knusse stoel te klimmen. Hoe zachter de relaxfauteuil en hoe knusser u zit, hoe moeilijker u er soms uitkomt. De Stressless relaxstoel bij Mobivit is een moderne relaxfauteuil met een fantastisch zitcomfort die dit probleem voor u wegwuift. Het merk Stressless biedt overal ter wereld comfortabele zitervaringen. Ook in Drenthe hebben wij al een aantal zeer tevreden Stressless klanten.

Bekijk onze relaxfauteuils van Stressless bij onze vestiging in Assen, Drenthe.

Stressless Relaxfauteuils

Wanneer u kiest voor een relaxfauteuils van Stressless kunt u genieten van een aantal gepatenteerde functies waarmee Stressless zich onderscheidt van andere relaxstoelen. De belangrijkste functies waar u met gemak gebruik van zult kunnen maken zijn onder andere:

Bent u al overtuigd van de voordelen van een Stressless relaxfauteuil? Kom dan vooral eens langs en stel uw eigen Stressless relaxstoel samen met Mobivit. De koffie staat klaar in onze winkel in Assen.

Een persoonlijke Stressless relaxfauteuil

Samen met u kunnen we uw persoonlijke wensen centraal stellen om zo de perfecte Stressless bank of relaxstoel voor u te vinden. Door de eindeloze mogelijkheden van de Stressless relaxfauteuil heeft u altijd een stoel die perfect bij u past. Dit zal onder andere komen door:
 

De banken, stoelen en relaxfauteuils van Stressless zijn verkrijgbaar in drie maten die allemaal individueel in te stellen zijn qua zitting en rugleuning. Naast al deze opties en maten heeft u naast bovenstaande belangrijke opties natuurlijk de vrije keuze in kleur, stijl en de bekleding in leer of stof.

Zien we u binnenkort bij Mobivit om uw perfecte relaxstoel aan te schaffen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij voorzien u graag van vakkundig advies bij ons in de winkel. 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit