Stressless Assen


Sta op met de moderne relaxfauteuil van Stressless in Assen

Zit u ook altijd zo lekker op uw fijne bank of stoel? Met een dekentje en een boek kunt u hier de hele avond heerlijk in rust doorbrengen. Maar op het moment dat u op wilt staan kan het soms lastig zijn om uit die knusse stoel te klimmen. Hoe zachter de relaxfauteuil en hoe knusser u zit, hoe moeilijker u er soms uitkomt. De Stressless relaxstoel bij Mobivit is een moderne relaxfauteuil met een fantastisch zitcomfort die dit probleem voor u wegwuift. Het merk Stressless biedt overal ter wereld comfortabele zitervaringen. Ook in Drenthe hebben wij al een aantal zeer tevreden Stressless klanten.

Bekijk onze relaxfauteuils van Stressless bij onze vestiging in Assen, Drenthe.

Stressless Relaxfauteuils

Wanneer u kiest voor een relaxfauteuils van Stressless kunt u genieten van een aantal gepatenteerde functies waarmee Stressless zich onderscheidt van andere relaxstoelen. De belangrijkste functies waar u met gemak gebruik van zult kunnen maken zijn onder andere:

  • De gegoten schuimstof in de relaxstoelen. Deze bieden verschillende comfort zones
  • Het ErgoAdapt- en Plus™-systeem. Deze ondersteunt uw lichaam in elke houding optimaal
  • De traploze hoofdsteun en een Stressless glijsysteem Die op de kleinste bewegingen reageren
  • Een slaapfunctie. Hiermee blijft uw lichaam altijd in balans

Bent u al overtuigd van de voordelen van een Stressless relaxfauteuil? Kom dan vooral eens langs en stel uw eigen Stressless relaxstoel samen met Mobivit. De koffie staat klaar in onze winkel in Assen.

Een persoonlijke Stressless relaxfauteuil

Samen met u kunnen we uw persoonlijke wensen centraal stellen om zo de perfecte Stressless bank of relaxstoel voor u te vinden. Door de eindeloze mogelijkheden van de Stressless relaxfauteuil heeft u altijd een stoel die perfect bij u past. Dit zal onder andere komen door:

  • De verschillende maten van de Stressless stoelen die we op u kunnen aanpassen
  • De verschillende verstelopties die mogelijk zijn zodat u optimaal zit
  • De verschillende comfortfuncties die de stoel bezit zodat u altijd geniet van comfort

De banken, stoelen en relaxfauteuils van Stressless zijn verkrijgbaar in drie maten die allemaal individueel in te stellen zijn qua zitting en rugleuning. Naast al deze opties en maten heeft u naast bovenstaande belangrijke opties natuurlijk de vrije keuze in kleur, stijl en de bekleding in leer of stof.

Zien we u binnenkort bij Mobivit om uw perfecte relaxstoel aan te schaffen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij voorzien u graag van vakkundig advies bij ons in de winkel.