Exclusieve relaxfauteuils van Hjort Knudsen

Hoge kwaliteit relaxstoelen voor een goede prijs

Bent u op zoek naar een moderne en betaalbare relaxfauteuil? De Deense meubelfabrikant Hjort Knudsen helpt u daar graag bij. Met een zeer sterke collectie zitmeubelen onderscheid Knudsen zich van de relaxstoelenconcurrentie door een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.

De relaxfauteuils van Knudsen hebben een verstelbare rugleuning die u kunt gebruiken door middel van een manueel of elektrisch bedienbaar systeem. Hierdoor kunt u de rugleuning naar achteren of naar voor verstellen met een lichte beweging van uw rug. Tevens kunt u handmatig of elektrisch de voetenbank gebruiken voor extra ondersteuning. Kiest u voor een stoel zonder geïntegreerde voetbank, schuif dan de optioneel losse voetenbank bij voor wat extra comfort.

Relaxfauteuil op maat

Om een goede kwaliteit te waarborgen maakt Hjort Knudsen gebruik van degelijke en sterke materialen. De meubels van Knudsen hebben een boven gemiddelde levensduur en daar is de constructie van de collectie op aangepast. Door de veelzijdigheid van fabrikant Hjort Knudsen heeft u keuze tussen ontzettend veel stijlen.

Maak uw keuze uit de verschillende afmetingen, vele designs, meerdere stof- en lederkwaliteiten en nog meer kleuren. Maak ook nog keus tussen diverse voeten, en uw nieuwe stoel is geheel in de stijl van uw huis en de stijl van uw wens.

Relaxen met Hjort Knudsen

Bent u al overtuigd van de kwaliteit van de stoelen Hjort Knudsen? Mobivit zet graag nog even de voordelen op een rijtje:

  • Alle zittingen worden standaard voorzien van een kwalitatief goede koudschuim
  • Grote collectie bekleding (leer en stoffen) met altijd een kleur of uitvoering naar uw smaak
  • Bovengemiddelde levensduur door de aangepaste constructie
  • Fantastische prijs-/kwaliteit verhouding.

Komt u langs bij Mobivit om uw perfecte relaxfauteuil aan te schaffen? Wij voorzien u graag van vakkundig advies.