neem contact met ons op  0591 381 651  Sta op stoel Westerbork 

Westerbork koopt zijn sta op stoelen bij MobiVit 

Kent u het gevoel dat u moeite heeft om de geschikte stoel in de juiste maat te vinden? Weet u niet precies wat u wilt en wat goed bij uw lichaam past? Ons ervaren personeel met veel kennis kan u uitstekend adviseren. Met uw wensen, ideeën, behoefte en onze productkennis vinden wij voor u de geschikte sta op stoel. 

Waarom een sta op stoel? 

Kent u het gevoel dat u niet meer zo soepel uit een stoel kan komen zoals vroeger? Een sta op stoel heeft een sta op voorziening die u helpt op te staan. Wilt u een stoel die comfortabel zit en waarmee u soepel uit uw stoel kunt komen? Bekijk dan eens ons assortiment aan sta op stoelen. Wij hebben voor elk budget wel een stoel voor u in Westerbork. Wilt u een nieuwe stoel? Een gebruikte sta op stoel? Of wilt u een stoel van de topfabrikant Fitform? U bent bij MobiVit aan het juiste adres. Als u een sta op stoel heeft zult u minder snel vermoeidheid en klachten vernemen.  

Westerbork Sta-op-stoelOpsta stoel WesterborkSta Op Stoel Westerbork

Optimaal zitcomfort 

Voor optimaal zitcomfort is het belangrijk dat u in Westerbork een stoel heeft in de juiste maat. Ons deskundige personeel helpt u graag om de juiste maat stoel te vinden. Soms kan het gebeuren dat een standaard stoel niet in de voor u juiste maat is. Daarom is ons personeel gespecialiseerd in sta op maatwerk stoelen. Bij een maatwerk stoel wordt de stoel precies voor u op maat gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met uw rug hoogte, zitdiepte, zitbreedte, het zitvlak en de armleggerhoogte.   

Wilt u een sta op stoel? Wij komen bij u thuis 

Wilt u een sta op stoel, maar liever niet de deur uit? Geen probleem MobiVit komt bij u in Westerbork thuis. Met onze schitterende mobiele showroom nemen wij in overleg met u vrijblijvend een aantal modellen mee. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving het zitcomfort uittesten en u ziet gelijk of de stoel bij de rest van uw interieur past.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit