neem contact met ons op  0591 381 651  Sta op stoel Vries  

Verleng uw onafhankelijkheid

Kent u het gevoel dat u soms moeite heeft om uit uw stoel te komen? Soms werkt ons lichaam niet zoals we dat precies willen. Een stoel met sta-op functie helpt u om eenvoudig uit uw stoel te komen. Dankzij een sta-op-stoel blijft u langer onafhankelijk en kunt u makkelijker thuis blijven wonen. MobiVit heeft voor u in Vries een groot assortiment aan kwalitatieve sta-op stoelen.  

Gebruikte stoelen, nieuwe stoelen en stoelen van topfabrikanten

MobiVit heeft stoelen voor (bijna) elke portemonnee van hoge kwaliteit. Wilt u een gebruikte stoel? Bekijk ons assortiment aan occasion stoelen. Alle tweedehands stoelen zijn professioneel gereinigd en grondig gecontroleerd. U krijgt bij MobiVit op gebruikte sta-op stoelen nog een jaar garantie op de werking. Heeft u liever een splinternieuwe stoel? Ons deskundige personeel adviseert u graag over de stoel en kijkt of de stoel in de voor u geschikte maat is. Wilt u graag een stoel die thuis nog op uw maat versteld kan worden? Sommige stoelen van de topfabrikant Fitform kunnen dat. Vraag ons personeel vrijblijvend om advies.  

Sta-op-stoel VriesOpsta stoel VriesRelaxfauteuil Vries

Service en kwaliteit

Wilt u graag naar één van onze drie winkels in Assen, Schoonoord of Emmen komen, maar bent u niet in staat dit zelfstandig te doen? Geen probleem, wij hebben een haal- & brengservice. Heeft u ooit problemen met uw sta-op stoel? U krijgt gratis van ons gratis een leen stoel in Vries.  Service vinden wij erg belangrijk.

Wij komen bij u thuis

Wilt u graag een sta-op-stoel en gaat u de deur liever niet uit of heeft u de mogelijkheid niet om zelfstandig de deur uit te gaan? Geen probleem wij hebben een mobiele showroom en komen graag vrijblijvend bij u thuis in Vries. In overleg met u nemen we een paar sta-op-stoelen mee. U zult gelijk zien of de stoel bij de rest van uw interieur past.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit