Sta op stoel Schoonoord

MobiVit is de Sta-Op-Stoelspecialist van Schoonoord

Kent u het gevoel dat u steeds slechter ter been wordt? Soms kan het gebeuren dat u een beetje moeite moet doen om zowel in of uit uw stoel te komen. Woont u in de omgeving van Schoonoord en wilt u soepeler zowel in als uit uw stoel komen? Zoek dan niet verder en neem een sta op stoel bij MobiVit.

29 artikelen  

Groot assortiment

Met een groot assortiment van altijd minimaal 200 sta op stoelen op voorraad, zit er altijd wel een perfecte sta op stoel voor u tussen. U heeft keuze uit verschillende kleuren, modellen, materialen en maten. MobiVit heeft drie vestigingen in Schoonoord, Emmen & Assen. Ook zijn wij in het bezit van een mobiele showroom waarmee wij graag bij u in Schoonoord thuis komen. Ons personeel heeft veel ervaring in maatwerk sta-op-stoelen en is hierin gespecialiseerd. Wilt u graag een maatwerk stoel? Dan meten wij alles deskundig voor u op. Een voordeel van onze mobiele showroom is dat u de deur niet uit hoeft. Wij komen bij u thuis en u kunt gelijk kijken of de nieuwe stoel goed bij uw huidige interieur past.

Voor (bijna) elke portemonnee heeft MobiVit een sta op stoel

Wilt u weinig geld besteden aan een opsta stoel, maar toch een sta op stoel van hoge kwaliteit? Kijk dan eens bij onze tweedehandse stoelen. Deze stoelen zijn professioneel gereinigd en grondig gecontroleerd. U krijgt bij ons standaard nog een jaar garantie op de werking van de sta op stoel. Ook voor nieuwe sta-op-stoelen bent u bij MobiVit aan het juiste adres.

Kom bij MobiVit proefzitten dan merkt u het verschil. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in sta op stoelen en maatwerk stoelen, maar wij hebben ook een groot assortiment in scootmobielen, rollators en hoog-laag bedden.