neem contact met ons op  0591 381 651  Sta-op stoel Rolde 

Soepel zitten en opstaan uit uw opsta stoel 

Soms zijn er dagen dat u veel zit, lekker de krant te lezen, het nieuws te lezen of gezellig koffie zit te drinken. Hoe fijn zou het zijn als u maximale ondersteuning krijgt in uw stoel? Kent u het gevoel dat uw lichaam soms niet precies mee werkt zoals u in gedachten had? Hoe fijn zou het zijn als u altijd zelfstandig en soepel kunt gaan zitten en opstaan uit uw stoel? 

Vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid 

Wist u dat u in een sta-op stoel maximale ondersteuning krijgt? Er zijn veel verschillende modellen en maten zodat er altijd wel de ideale stoel voor u in Rolde tussen zit. Heeft u liever een op maat gemaakte opsta stoel? Geen probleem ook dan bent u bij MobiVit aan het juiste adres. Wij zullen u uitstekend adviseren.  Bent u ervan op de hoogte dat de sta op voorziening u helpt, waardoor u minder vermoeid wordt en minder klachten krijgt?  Met de voor u in Rolde geschikte sta-op stoel krijgt u meer vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid.  U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte opsta stoelen.

Sta-op-stoel RoldeRolde opsta stoelSta-op-stoel Rolde

Wilt u een sta-op stoel? Wij komen bij u thuis 

Wilt u graag een opsta stoel, maar heeft u de mogelijkheid niet om naar één van onze fysieke winkels in Assen, Emmen of Schoonoord te komen? Of blijft u liever thuis om welke reden dan ook? MobiVit vindt het belangrijk dat u comfortabel kunt zitten, waardoor u meer vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid krijgt. Wij komen daarom graag bij u thuis met onze mobiele showroom. U zult uitsteken advies krijgen over welke stoel bij u past. U kunt gelijk zien of de nieuwe stoel mooi bij uw huidige interieur aansluit en dat allemaal vrijblijvend. Service en kwaliteit staan hoog bij MobiVit voor u in Rolde in het vaandel.  

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit