Sta op stoel Groningen

Waarom een sta-op-stoel?

Wilt u kunnen genieten van optimaal zitcomfort? Niet soms kleine pijntjes voelen bij het opstaan uit uw stoel, maar vooral genieten. Wilt u langer zelfstandig en onafhankelijk zijn? Wilt u meer vrijheid hebben? Denk dan eens aan een sta op stoel. Woont u in Groningen en bent u opzoek naar een sta op stoel? MobiVit komt naar u toe.

28 artikelen  


Ruim assortiment

Wij hebben een ruim assortiment aan opsta stoelen om iedereen van dienst te kunnen zijn. Wilt u een op maat gemaakte sta op stoel? Wilt u een stoel van stof of leer? Wilt u een relaxfauteuil met meerdere standen? MobiVit heeft het allemaal in het assortiment. Ook als u liever minder geld besteed aan een sta-op stoel bent u vanuit Groningen bij MobiVit aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze aan gebruikte stoelen. Al deze stoelen worden professioneel schoon gemaakt en grondig gecontroleerd. Om er zeker van te zijn dat u bij ons een vertrouwde (bijna) nieuwe stoel kunt kopen krijgt u nog een jaar garantie op de werking ervan.

Wij komen bij u in Groningen thuis

Wilt u een sta op stoel en heeft u de mogelijkheid niet om naar één van onze fysieke winkels te komen? Geen probleem wij komen graag vrijblijvend met onze mobiele showroom bij u in Groningen thuis. U krijgt van ons deskundige personeel een uitgebreide uitleg en instructie over de voordelen van de stoel en de werking ervan. Ook ziet u gelijk of de stoel aansluit bij de rest van uw interieur.

Kwaliteit & service

Wij hebben niet alleen een groot assortiment aan sta-op stoelen, maar al onze stoelen zijn van hoge kwaliteit. Wij van MobiVit vinden het belangrijk dat u thuis in Groningen soepel kunt opstaan. Daarom nemen wij de tijd voor u en zullen u uitstekend adviseren.