neem contact met ons op  0591 381 651  Sta op stoel Groningen 

Waarom een sta-op-stoel? 

Wilt u kunnen genieten van optimaal zitcomfort? Niet soms kleine pijntjes voelen bij het opstaan uit uw stoel, maar vooral genieten. Wilt u langer zelfstandig en onafhankelijk zijn? Wilt u meer vrijheid hebben? Denk dan eens aan een sta op stoel. Woont u in Groningen en bent u opzoek naar een sta op stoel? MobiVit komt naar u toe.  

Ruim assortiment 

Wij hebben een ruim assortiment aan opsta stoelen om iedereen van dienst te kunnen zijn. Wilt u een op maat gemaakte sta op stoel? Wilt u een stoel van stof of leer? Wilt u een relaxfauteuil met meerdere standen? MobiVit heeft het allemaal in het assortiment. Ook als u liever minder geld besteed aan een sta-op stoel bent u vanuit Groningen bij MobiVit aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze aan gebruikte stoelen. Al deze stoelen worden professioneel schoon gemaakt en grondig gecontroleerd. Om er zeker van te zijn dat u bij ons een vertrouwde (bijna) nieuwe stoel kunt kopen krijgt u nog een jaar garantie op de werking ervan.  

Groningen Sta-op-stoelOpsta stoel GroningenGroningen sta op stoel

Wij komen bij u in Groningen thuis 

Wilt u een sta op stoel en heeft u de mogelijkheid niet om naar één van onze fysieke winkels te komen? Geen probleem wij komen graag vrijblijvend met onze mobiele showroom bij u in Groningen thuis. U krijgt van ons deskundige personeel een uitgebreide uitleg en instructie over de voordelen van de stoel en de werking ervan. Ook ziet u gelijk of de stoel aansluit bij de rest van uw interieur.   

Kwaliteit & service 

Wij hebben niet alleen een groot assortiment aan sta-op stoelen, maar al onze stoelen zijn van hoge kwaliteit. Wij van MobiVit vinden het belangrijk dat u thuis in Groningen soepel kunt opstaan. Daarom nemen wij de tijd voor u en zullen u uitstekend adviseren.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit