Sta op stoel Emmen

Een sta op stoel helpt u soepel op te staan

Soepel opstaan uit uw comfortabele relaxstoel, wie wil dat nou niet? U krijgt maximale ondersteuning door een sta op stoel. Dankzij een sta op stoel kunt u langer zelfstandig wonen en hoeft u minder vaak beroep te doen op uw familie. MobiVit heeft een ruim assortiment aan sta op stoelen ook voor maatwerk stoelen kunt bij ons in Schoonoord terecht.

28 artikelen  

Ruim assortiment, voor elk budget

Met minimaal 200 stoelen standaard op voorraad kunt u bij ons de voor u geschikte sta op stoel vinden. Wij hebben stoelen in verschillende maten, kleuren en materialen. Wilt u een sta op stoel? Bekijk ons assortiment, wij hebben zowel nieuwe als gebruikte sta op stoelen. Om het iedereen zo comfortabel mogelijk te maken zijn er stoelen in verschillende maten. Ons deskundige personeel met jarenlange ervaring helpt u graag om de geschikte maat stoel voor u te vinden. Heeft u liever een op maat gemaakte sta op stoel? Dan bent u ook bij MobiVit aan het juiste adres. Wilt u een verrijdbare tafel die u makkelijk voor uw stoel kunt schuiven? MobiVit heeft allerlei accessoires in het assortiment om het u in Emmen zo makkelijk mogelijk te maken.

Wij bieden u service

MobiVit heeft drie vestigingen in Emmen, Assen & Schoonoord. Wilt u graag bij ons in de winkel komen kijken maar kunt u niet zelfstandig komen? Geen probleem wij beschikken over een haal- & brengservice. U kunt rustig op uw gemak bij ons in de laagdrempelige winkel komen kijken. Heeft u liever dat wij bij u thuis komen? Wilt u in uw eigen omgeving het zitcomfort van een sta op stoel testen? Wij hebben een mobiele showroom waarmee wij graag vrijblijvend bij u in Emmen thuis komen. Service en kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom zijn alle stoelen in ons assortiment van hoge kwaliteit. Gebruikte sta op stoelen worden professioneel gereinigd en grondig gecontroleerd.