Sta op stoel Drenthe

Soepel op staan uit uw stoel?

Krijgt u soms last van kleine kwaaltjes, waardoor u langzaam slechter ter been wordt? Is de tijd aangebroken dat u zichzelf een comfortabele stoel wenst die het makkelijker voor u maakt om zowel soepel in als uit uw stoel te stappen? MobiVit is de sta-op-stoel specialist van Drenthe.

29 artikelen  

Tweedehands versus nieuw

Om iedereen die zich een sta-op stoel wenst van dienst te kunnen zijn, hebben wij in Drenthe altijd minimaal 200 stoelen op voorraad. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, kleuren en materialen. Of u nu een nieuwe stoel, een stoel van een topfabrikant of een gebruikte sta-op-stoel wilt, u bent bij MobiVit aan het juiste adres. MobiVit levert alleen kwaliteit en u krijgt op zowel nieuwe als tweedehandse stoelen garantie. In onze drie vestigingen in Assen, Emmen en Schoonoord loopt alleen deskundig personeel rond met jarenlange ervaring. Zij kunnen u uitstekend advies verlenen over de stoelen.

Service

Wilt u graag bij ons in de winkel komen kijken, maar lukt het niet om hier zelfstandig te komen? Geen probleem wij hebben een haal- & brengservice. U krijgt in Drenthe altijd gratis levering van uw sta-op-stoel. Wilt u uw oude sta-stoel kwijt? Wij nemen hem graag voor u mee. Wij vinden service erg belangrijk en nemen daarom in onze laagdrempelige winkels de tijd voor u.

Mobiele showroom

Wilt u graag een sta-op stoel aanschaffen en komt u liever de deur niet uit? Geen probleem. MobiVit heeft een mobiele showroom en komt graag vrijblijvend naar uw huis in Drenthe toe. U krijgt persoonlijk advies en een uitgebreide uitleg over de werking van de stoel. Voor maximale ondersteuning en om klachten te voorkomen is het belangrijk dat de sta-op stoel in de voor u juiste maat is. Ons personeel met jarenlange ervaring kijkt of de stoel in de juiste maat voor u is.