Sta-op Stoel Coevorden

Meer vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid

Wordt u langzaam slechter te been? Wilt u meer vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid? Neem een comfortabele sta op stoel. Een sta op stoel zorgt ervoor dat u makkelijk kunt opstaan. U hoeft weinig kracht te zetten, want de stoel doet bij u thuis in Coevorden het meeste werk. U hoeft hierdoor minder vaak beroep te doen op uw omgeving om u te helpen.

29 artikelen  

Groot assortiment

MobiVit heeft altijd minimaal 200 sta op stoelen op voorraad in verschillende maten, kleuren en materialen. MobiVit gunt iedereen een optimaal zitcomfort, daarom hebben wij zowel gebruikte als nieuwe sta op stoelen. Alle gebruikte sta op stoelen worden professioneel gereinigd voor u in Coevorden en op alle aspecten gecontroleerd. U krijgt van ons een jaar garantie op gebruikte stoelen.

Maatwerk stoelen

Het is belangrijk dat u een stoel in de juiste maat heeft. De stoel moet niet een te groot of te klein zitvlak hebben, de juiste rug hoogte, zitdiepte, zitbreedte en de juiste armleggerhoogte. Wij zijn specialist in maatwerk sta op stoelen. Wij kunnen u uitstekend adviseren. Ook hebben wij verschillende stoelen van topfabrikant Fitform in ons assortiment. Bepaalde stoelen van Fitform kunnen wij bij u thuis nog op de maat aanpassen.

Opzoek naar een relaxstoel? Wij komen bij u thuis

Als u opzoek bent naar een sta op stoel komen wij vrijblijvend bij u in Coevorden thuis. Ons personeel neemt in overleg met u een paar opsta kans liefhebbers mee. Bij u thuis kunt u kijken of de stoel op de juiste maat is en wij kunnen u opmeten. Een groot voordeel van onze mobiele showroom is dat u gelijk kunt kijken of de stoel bij de rest van uw interieur past.

Maak hier een afspraak