neem contact met ons op  0591 381 651  Sta op stoel Beilen 

Meer luxe en comfort 

Is het moment gekomen dat u zichzelf meer comfort en luxe gunt? Wilt u makkelijker in en uit uw stoel komen? Kent u het gevoel nog dat het u geen energie en kracht kost om uit een stoel te komen? Met een sta op stoel in de juiste maat beleeft u het optimale zitcomfort. U kunt weer soepel opstaan uit uw stoel. MobiVit is de sta op stoel specialist voor u in Beilen.  

Voor iedereen de geschikte stoel 

Met standaard minimaal 200 sta op stoelen in het assortiment, zowel nieuw als gebruikt zit er altijd wel een stoel voor u tussen. Er zijn stoelen verkrijgbaar in verschillende maten en stoelen die op maat voor u gemaakt worden, ook wel maatwerk stoelen genoemd. Ons deskundige personeel kan uitstekend advies verlenen. Wij hebben verschillende pas-stoelen in diverse maten. Vanuit hier kunnen wij kijken welke maat u nodig heeft. Wij hebben voor u in Beilen de geschikte sta-op stoel in ons assortiment. 

Beilen sta-op-stoelOpsta stoel BeilenSta-op-stoel Beilen

3 vestigingen en een mobiele showroom 

MobiVit heeft drie vestigingen in Assen, Emmen en Schoonoord. Wilt u graag één van onze winkels bezoeken, maar bent u niet mobiel genoeg? Geen probleem, wij hebben een haal- & brengservice. U kunt rustig rond kijken in onze laagdrempelige winkel en u wordt persoonlijk geholpen. Wilt u liever thuis kijken naar een sta op stoel? MobiVit is in het bezit van een mobiele showroom en komt vrijblijvend bij u thuis in Beilen. In overleg met u nemen we een paar stoelen mee. U krijgt uitstekend advies en u kunt gelijk kijken of de stoel bij de rest van uw interieur past.  
 

Als u vanuit Beilen opzoek bent naar producten die uw leven een stuk comfortabeler maken dan moet u bij MobiVit zijn. Wij hebben een groot assortiment aan zowel sta-op stoelen, hoog-laag bedden en scootmobielen.  

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit