neem contact met ons op  0591 381 651  Sta op stoel Annen 

Soepel opstaan 

Kent u het gevoel dat opstaan uit een lekkere relaxstoel niet meer zo vanzelfsprekend gaat als vroeger? Het kan u steeds meer energie en kracht gaan kosten. Om soepel op te staan en meer vrijheid te creëren kunt u een sta op stoel aanschaffen in Annen. MobiVit heeft een groot assortiment aan sta op stoelen, er zit altijd wel een geschikte stoel voor u tussen. 

Sta op stoelen voor elk budget 

MobiVit heeft een groot assortiment aan sta op stoelen en heeft altijd minimaal 200 stoelen in het assortiment. Stoelen in verschillende kleuren, maten en materialen. Met alleen deskundig personeel aan het werk kunnen wij u goed adviseren. Het is belangrijk dat u de juiste maat stoel heeft, daarom meten wij u op. Voor zowel nieuwe als tweedehands stoelen bent u vanuit Annen bij MobiVit aan het juiste adres. Wij maken het mogelijk om voor (bijna) elk budget een geschikte sta op stoel te vinden. Wij vinden het belangrijk dat u kunt genieten van zitcomfort.   

Sta op Stoel AnnenOpsta Stoel AnnenAnnen Sta-op-stoel

Wij komen naar u 

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken komen wij met onze mobiele showroom naar u in Annen toe. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen, uw wensen, behoefte en ideeën door te geven. Wij hebben ervaren maatwerkverkopers in dienst. U zult een uitgebreide uitleg krijgen over de werking van de sta op stoel en u kunt thuis in uw eigen omgeving het zitcomfort van de stoel testen.  

Fitform stoelen 

MobiVit heeft Fitform stoelen in alle soorten en maten in het assortiment. De stoelen van Fitform hebben diverse voordelen. Sommige stoelen van Fitform kunnen zelfs thuis op maat ingesteld worden.  

Behalve gespecialiseerd in de verkoop van sta op stoelen is MobiVit gespecialiseerd in de verkoop van scootmobielen en hoog-laag bedden. 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit