neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen

Scootmobiel Zuidlaren 

Opzoek naar een scootmobiel? 

Bent u woonachtig in Zuidlaren en opzoek naar een scootmobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen met onze mobiele showroom naar uw huis toe. MobiVit is specialist op het gebied van scootmobielen. Dankzij het ruime assortiment van maar liefst meer dan 40 verschillende scootmobielen zit er altijd wel een geschikte model voor u tussen. Uw wensen staan bij ons centraal. MobiVit staat voor zekerheid en service. Persoonlijke benadering is bij ons van groot belang. U bent geen nummertje, wij nemen de tijd voor u.  

Nieuw, occasion en accessoires 

MobiVit heeft verschillende soorten scootmobielen in het assortiment. Nieuwe scootmobielen, gebruikte scootmobielen en ook voor scootmobiel accessoires bent u bij MobiVit aan het juiste adres. Om u van al uw wensen te voorzien, hebben wij een ruim assortiment voor u in Zuidlaren. Al onze modellen zorgen voor extra comfort. Scootmobielen met een hoge actieradius, snelheid, opvouwbaarheid, tweepersoonsscootmobielen, alles is aanwezig in ons assortiment.  

Zuidlaren ScootmobielScootmobiel ZuidlarenScootmobiel Zuidlaren MobiVit

MobiVit is mobiel 

Behalve drie vestigingen in Assen, Emmen en Schoonoord is MobiVit in het bezit van een mobiele showroom. De klant is bij ons koning en wij willen het u zo eenvoudig mogelijk maken, daarom komen wij bij u in Zuidlaren thuis. In overleg met u nemen wij een paar scootmobielen mee. U krijgt van ons een uitgebreide instructie, daarna heeft u de mogelijkheid om de scootmobiel uit te testen. U kunt al uw vragen aan ons personeel stellen. Wij nemen de tijd voor u, zodat u zeker bent van uw besluit.  

Behalve scootmobielen heeft MobiVit een ruim assortiment aan sta op stoelen en hoog-laag bedden. Bij MobiVit krijgt u altijd gratis advies op maat. Elke klant is belangrijk voor ons, daarom hebben wij producten voor elk budget. Maak nu een afspraak en de mobiele showroom komt naar u toe.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit