neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen

Scootmobiel Vries

Vries en omgeving koopt zijn scootmobiel bij MobiVit 

MobiVit een seniorenwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van scootmobielen. Wij hebben een ruim assortiment aan scootmobielen om u van uw wensen in Vries te voorzien. Diverse topmerken, 24 uur pechhulp, onderhoudsservice, verschillende soorten en modellen voor elk budget. Wij komen bij u in Vries thuis, waar u vrijblijvend de producten kunt uitproberen.  

Groot assortiment

Met een ruim assortiment aan scootmobielen, kunt u vanuit Vries altijd wel een scootmobiel bij ons vinden. Iedereen heeft andere wensen en behoeften. Voor sommigen is het heel belangrijk dat de scootmobiel een hoge actieradius heeft, voor anderen is het juist belangrijk dat de scootmobiel snel is en voor weer anderen is het belangrijk dat er gemakkelijk bochten meegemaakt kan worden, zodat u hem ook in huis kunt gebruiken. Er zijn veel verschillende opties mogelijk. Het is belangrijk dat een scootmobiel comfortabel zit, functioneert naar uw wensen en makkelijk te bedienen is. Behalve de basis wensen zijn er diverse opties en functies waar een scootmobiel aan kan voldoen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een opvouwbare scootmobiel. 

Scootmobiel VriesVries Scootmobiel MobiVitScootmobiel Vries MobiVit

Voor elk budget is er een scootmobiel voor u in Vries 

MobiVit heeft verschillende topmerken in het assortiment. Wilt u liever niet zoveel geld aan een scootmobiel uitgeven? Ook dan bent u bij MobiVit aan het juiste adres.  MobiVit verkoopt zowel nieuwe als tweedehands scootmobielen. Al onze occasion scootmobielen zijn gecontroleerd en u krijgt er uiteraard ook garantie op.  

Wij komen bij u met onze mobiele showroom 

In overleg met u komen we naar u toe in Vries met een paar scootmobielen, u kunt ze gratis thuis uitproberen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen u zo goed mogelijk helpen om de geschikte scootmobiel voor u in Vries te vinden. Wij nemen de tijd voor u, geven u duidelijke instructies over de werking van de scootmobiel en gaan deskundig te werk. MobiVit verkoopt niet alleen scootmobielen, voor scootmobielonderhoud  en 24-uur pechhulpservice bent u ook bij MobiVit aan het juiste adres. 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit