Scootmobiel Schoonoord

Schoonoord en omgeving koopt zijn scootmobiel bij MobiVit

Wilt u een scootmobiel kopen? MobiVit komt naar uw huis in Schoonoord. Als we ouder worden kan er een tijd komen waarbij we minder mobiel worden. Dat tijdperk kan nu al aangebroken zijn, maar kan ook pas in de toekomst plaats vinden. Als u minder mobiel wordt is een scootmobiel de uitkomst. U kunt lekker rondrijden zowel binnen als buitenhuis en makkelijk boodschappen doen.

24 artikelen  

Uiteenlopend assortiment

Bij MobiVit hebben wij een uiteenlopend assortiment aan scootmobielen met standaard 120 scootmobielen op voorraad. Van een opvouwbare scootmobiel tot een ware krachtpatser, bij ons bent u voor elk soort scootmobiel aan het juiste adres. Heeft u juist een voorkeur naar een model met 3-wielen of 4-wielen? Ons deskundige personeel zal u de voordelen en nadelen van de modellen vertellen. Zodat wij samen met u de geschikte scootmobiel vinden. Wij hebben voor (bijna) elk budget een model. Wilt u een super luxe model van een topfabrikant, wilt u een basismodel of gaat u toch liever voor een tweedehands model? Wij hebben alle soorten in ons assortiment in Schoonoord. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en dat u zich veilig en comfortabel voelt.

Service & kwaliteit

Service en kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Wij nemen voor u de tijd. Het is voor ons belangrijk dat de aanschaf en het onderhoud van de scootmobiel u zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Daarom kunt u vanuit Schoonoord ook bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Een goed onderhouden scootmobiel voorkomt grotendeels pech. U kunt pech helaas niet altijd voorkomen. Daarom is het ook mogelijk om bij ons een pechhulp service af te sluiten.

Onze mobiele showroom komt naar u.

Wij hebben een mobiele showroom waar wij in overleg met u scootmobielen mee kunnen nemen. Wij komen gratis en vrijblijvend met de scootmobielen naar uw wens bij u thuis in Schoonoord. Ons deskundige personeel zal u informeren. U krijgt een uitgebreide instructie en daarna kunt u in uw eigen omgeving een proefrit maken. In overleg met uw wensen en onze kennis hopen we tot de bij u best passende scootmobiel te komen.