neem contact met ons op  0591 381 651  Scootmobiel Nieuw-Amsterdam 

Een scootmobiel houdt u mobiel 

Wordt u langzaam steeds een beetje slechter te been? Neem een scootmobiel. Met een scootmobiel kunt u in uw omgeving van Nieuw-Amsterdam lekker rond toeren, vrienden, familie en kennissen gemakkelijk bezoeken en gezellig een kopje koffie drinken. Een scootmobiel houdt u mobiel. U kunt zorgeloos rondrijden. 

Woont u in Nieuw-Amsterdam en heeft u een scootmobiel nodig? 

Bent u opzoek naar een scootmobiel en weet u niet precies wat voor een model u wilt? MobiVit heeft deskundig personeel in dienst die onze modellen van binnen en buiten kennen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij de voor u ideale scootmobiel vinden. Wij komen vrijblijvend naar uw huis toe met onze mobiele showroom. U krijgt bij uw huis in Nieuw-Amsterdam een uitgebreide uitleg over de werking van de scootmobiel, waarna u vrijblijvend in uw eigen omgeving een proefrit kan maken. Het voordeel hiervan is dat u direct merkt of de scootmobiel geschikt is voor u.  

Scootmobiel Nieuw- AmsterdamNieuw-Amsterdam ScootmobielTweepersoons Scootmobiel Nieuw - Amsterdam

Ruim assortiment 

Om aan uw wensen, eisen en behoeften te voldoen hebben wij een ruim assortiment aan scootmobielen. Prijs/kwaliteit, veiligheid en service staan bij MobiVit bovenaan. Wilt u snelheid? Wilt u een hoge actieradius? Wilt u een scootmobiel met drie of vier wielen? Wilt u een model die extra stabiel in Nieuw-Amsterdam op de weg ligt? MobiVit heeft modellen met alle bovenstaande functies in het assortiment. Wij hebben een aanpassingsafdeling in Schoonoord. Mocht u een scootmobiel bij ons hebben gevonden en nog net niet helemaal tevreden zijn dan passen wij de scootmobiel voor zover mogelijk aan naar uw wensen.  

Voor elk budget 

MobiVit heeft voor (bijna) elk budget een scootmobiel in het assortiment. Voor mensen uit Nieuw-Amsterdam die liever minder geld aan een scootmobiel willen uitgeven hebben wij gebruikte scootmobielen. Voor mensen die een model van een topfabrikant willen hebben wij verschillende merken in het assortiment zoals, Drive en Vermeiren.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit