neem contact met ons op  0591 381 651  
Kom langs in onze winkel en laat u vrijblijvend informeren  afspraak inplannen

Een scootmobiel huren of kopen? 

Scootmobiel huren of kopen bij MobiVit

Keuzes maken

Weet u dat u graag gebruik wilt gaan maken van een scootmobiel, maar niet welk model geschikt is ? Keuzes maken is moeilijk en een scootmobiel is niet een product die regelmatig aangeschaft wordt. Ons ruime assortiment met uiteenlopende modellen maakt het u helaas niet makkelijker. 

In onze laagdrempelige, fysieke winkels is er de mogelijkheid om kennis te maken en te proeven van de verschillende mogelijkheden.
In onze winkels lopen specialisten rond met jarenlange ervaring die graag alle ins & outs van een scootmobiel vertellen en willen laten zien.

Waarom een scootmobiel huren? 

Waarom een scootmobiel kopen? 

Besluiteloos? 

Moeite om een keuze te maken?  Waarom gelijk een scootmobiel kopen als er ook de mogelijkheid is om eerst een scootmobiel te huren? Als u niet zeker genoeg bent van uw keuze en nog geen beslissing kunt nemen dan is het verstandig om een scootmobiel te huren. Op het moment dat er wordt gekozen om een scootmobiel te huren kunt u hem thuis op uw gemak uittesten en rondrijden in uw eigen omgeving. Een stoel van de scootmobiel kan bijvoorbeeld in de winkel comfortabel zitten, maar op het moment dat er voor een langere periode op de stoel gezeten wordt kan het voorkomen dat de stoel toch niet zo comfortabel zit als verwacht. Is de scootmobiel stabiel genoeg? Bevalt een maximale snelheid van 15 km p/u? Of toch liever een scootmobiel die maximaal 20 km p/u kan.  Door eerst tijdelijk een scootmobiel te huren kunnen teleurstellingen voorkomen worden en kan er een verstandige beslissing worden gemaakt.

Vragen? Neem contact met ons op

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen   
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork   
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork


TEAM

         Eric wessels: verkoop Schoonoord    Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

location icon MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs.

MobiVit
top
Locatie Mobivit