neem contact met ons op  0591 381 651  Scootmobiel Hoogezand 

MobiVit is de scootmobielspecialist voor u in Hoogezand 

Kent u het gevoel dat u steeds minder mobiel wordt? Soms werkt ons lichaam niet mee zoals wij dat zelf zouden willen. Heeft u ervaring met slechter te been worden? Een comfortabele scootmobiel is de uitkomst. MobiVit heeft scootmobielen in verschillende groottes, diverse kleuren en met allemaal hun eigen specialiteit.  

Opzoek naar een scootmobiel? Wij komen bij u thuis 

Om u in Hoogezand van de best denkbare service te voorzien, komen wij naar aanleiding van een contactmoment vrijblijvend naar uw huis toe met verschillende modellen die aansluiten bij uw behoefte, wensen en ideeën. U krijgt van ons deskundige personeel een uitgebreide uitleg en instructies over de besturing van het model.  U kunt een proefrit maken, zo merkt u gelijk of de scootmobiel geschikt is in uw omgeving en of u de scootmobiel kunt gebruiken in de situatie waar u hem wilt gebruiken. 

Hoogezand ScootmobielScootmobiel HoogezanScootmobiel Hoogezand

Zowel nieuwe, gebruikte en scootmobielen van topfabrikanten 

MobiVit heeft een groot assortiment, wilt u een splinternieuwe scootmobiel? Wilt u een gebruikte scootmobiel? Wilt u een scootmobiel van een topfabrikant? U bent bij MobiVit aan het juiste adres. Elke scootmobiel is uniek en heeft zijn eigen specificaties. De modellen kunnen verschillen in kleur, rijcomfort, actieradius, snelheid, bedieningsgemak en veiligheid. 
MobiVit heeft alleen modellen van hoge kwaliteit in het assortiment. Alle gebruikte modellen worden grondig gecontroleerd en alle technische aspecten worden bij langs gelopen. U krijgt in Hoogezand uiteraard op zowel onze nieuwe als gebruikte modellen garantie.  

Rijplezier 

Het is belangrijk dat u een hoop rijplezier aan uw scootmobiel heeft. U moet zich veilig voelen, comfortabel zitten en uw scootmobiel vertrouwen. Om mankementen te voorkomen is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. U kunt helaas niet alle mankementen voorkomen, daarom kunt u ook bij ons terecht voor een 24/7 pechhulp service

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit