Scootmobiel Emmen

Woonachtig in Emmen en opzoek naar een scootmobiel?

MobiVit komt naar u toe met de mobiele showroom. Soms bent u op een leeftijd of komt u binnenkort op een leeftijd wanneer niet alles meer even makkelijk gaat. Een scootmobiel is dan de uitkomst. U kan makkelijk naar de supermarkt gaan en zowel binnen als buiten lekker rond rijden.

24 artikelen  

Uw ideale scootmobiel

Om u in Emmen van dienst te kunnen zijn van uw ideale scootmobiel hebben wij een uiteenlopend assortiment. Wilt u een scootmobiel die u makkelijk mee kan nemen in de kofferbak? Dan is het opvouwbare model geschikt voor u. Voor zowel modellen met 3 of 4 wielen bent u bij MobiVit aan het juiste adres. Wilt u een model met een hoge actieradius? Of juist een model die snel kan? Vraag de belangrijkste verschillen aan ons deskundige personeel. Om iedereen van dienst te kunnen zijn hebben wij voor bijna elk budget een scootmobiel. Hierbij kunt u denken aan scootmobielen van verschillende topfabrikanten en zowel nieuwe als tweedehandse modellen.

Service voor en na de aanschaf van uw scootmobiel

Wij vinden het belangrijk dat u de voor u geschikte scootmobiel vindt. Ons personeel neemt de tijd voor u om al uw wensen te bespreken. Het is aan ons de taak dat u de bediening van de scootmobiel onder controle heeft en dat u zich comfortabel en veilig voelt. Om u na de aanschaf van een scootmobiel in Emmen ook nog van dienst te kunnen zijn kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Dit zorgt ervoor dat u altijd met een veilig gevoel kan rond rijden. Als uw scootmobiel goed wordt onderhouden is de kans op pech kleiner. Pech valt niet uit te sluiten, daarom is het verstandig om een pechhulp bij ons af te sluiten. Wij staan dan 24 uur en 7 dagen in week voor u klaar, het hele jaar door.